Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 31-05-2008, 03:41 PM   #1
master29
Banned

Default Re: debil! Slucajno obrisan npr fajl

Quote:
Originally Posted by dawid View Post
Da pogledao sam i u te skrivene "kante" i nasao neke cudne npr fajlove al nuendo nece da ih otvori. Verovatno su osteceni ili sl. Ne znam da li addictive drums sejvuje neki midi file kada radis u njemu mada to mi zvuci poprilicno nemoguce. Sad se hvatam za slamku
Zasto neprobas u cubaseu da otvoris,srodni su programi pa te fajlove sto si nasao kroz cubase da provuces.Probaj sve opcije koje postoje ako si vec zadovoljan uradjenim bubnjem.Steta bi bilo da ponovo kucas.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2008, 03:47 PM   #2
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Zasto neprobas u cubaseu da otvoris,srodni su programi pa te fajlove sto si nasao kroz cubase da provuces.Probaj sve opcije koje postoje ako si vec zadovoljan uradjenim bubnjem.Steta bi bilo da ponovo kucas.
steta naravno. bas sam briljirao
probacu. nemam instaliran. Vec sebe vidim kako nocas posle svirke instaliram cubase
ajde ako jos neko ima ideju bicu mu jako zahvalan. Poslacu mu petrovacki famozni kulen
dawid is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2008, 03:49 PM   #3
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by dawid View Post
steta naravno. bas sam briljirao
probacu. nemam instaliran. Vec sebe vidim kako nocas posle svirke instaliram cubase
ajde ako jos neko ima ideju bicu mu jako zahvalan. Poslacu mu petrovacki famozni kulen

Ima ljudi na forumu koji daleko bolje poznaju materiju nego ja,dao sam sve od sebe ali moje softversko znanje ovde prestaje ipak sam ja samo muzicar koji pomalo zna sa kompjuterima pozz i da resis problem.
master29 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2008, 03:53 PM   #4
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Ima ljudi na forumu koji daleko bolje poznaju materiju nego ja,dao sam sve od sebe ali moje softversko znanje ovde prestaje ipak sam ja samo muzicar koji pomalo zna sa kompjuterima pozz i da resis problem.
hvala u svakom slucaju. mozda cak i upali ovo sa cubaseom. Mada nemam pojma da li su to ti fajlovi jer imaju neke cudne nazive. VIdecu uglavnom kada se vratim veceras.
Old 31-05-2008, 06:00 PM   #5
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Nema tu puno mudrosti. Ako te fajlove ne vide programi poput GetDataBack ili Active File recovery (a svi oni rade po slicnim principima), to se ne moze spasiti vise, barem ne na lak nacin, a vjerovatno ni na komplikovan .

Ja cu se evo napraviti pametan po ko zna koji put (ali bukvalno sam 6-7 puta pisao na forumu) da pravite i duplirate project foldere na drugom hddu (ovo je posebno korisno zbog nenadanog crkavanja hdda) da pravite inkrementirane nazive project fajlova (znaci, napravis pad, nazoves ga pjesma1, dodas i isprogramiras bubanj, nazoves ga pjesma2, dodas perkusije, pjesma3 itd itd) i nikada necete sebe dovesti u ovakvu poziciju.

diviner is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2008, 04:31 AM   #6
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
Nema tu puno mudrosti. Ako te fajlove ne vide programi poput GetDataBack ili Active File recovery (a svi oni rade po slicnim principima), to se ne moze spasiti vise, barem ne na lak nacin, a vjerovatno ni na komplikovan .

Ja cu se evo napraviti pametan po ko zna koji put (ali bukvalno sam 6-7 puta pisao na forumu) da pravite i duplirate project foldere na drugom hddu (ovo je posebno korisno zbog nenadanog crkavanja hdda) da pravite inkrementirane nazive project fajlova (znaci, napravis pad, nazoves ga pjesma1, dodas i isprogramiras bubanj, nazoves ga pjesma2, dodas perkusije, pjesma3 itd itd) i nikada necete sebe dovesti u ovakvu poziciju.
ma ne da ga ne vide ti programi nego nema ni nagovestaja (((:
Znam ja Mihajlo sve to o bekapovanju i sl. ali znas kako to ide....pun k**ac projekata, prvih nekoliko bekapujes, onda izostavis jedan, pa drugi i jbg. I uvek mislis "ma nece meni da se desi" i "nisam bas takav baksuz valda". Ali kad jesam
I sve ih narezem na dvd ali tek kada zavrsim projekat.
NIsta, vidim ja da meni ne gine chukanje bubnja ponovo
Old 01-06-2008, 01:33 PM   #7
Tomislav
Moderator

Tomislav's Avatar

I snimajte braoadcast wave

Desni klik > move to > origin
Tomislav is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules