|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Obrisao sam npr file za pesmu koju radim za neki fest. Ostao mi je ceo folder sa svim podacima ali sam greskom iz drugog sistema obrisao npr kada sam brisao gpk i neke druge nebitne fajlove. Programi za vracanje podataka nikako ne uspevaju da nadju taj fajl. Postoji li neka varijanta osim da otvorim novi projekat i slazem sve audio trake?
![]() ![]() Jel ima nueno neki backup ili sl? Nisam pametan.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ma da ali bas je recimo "lepljen" na tri mesta, vokal takodje, a bome i ostali instrumenti. I kucan je bubanj.... to mene najvise brine.... ne vidim da ima negde midi fajl u tim nuendo folderim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() a ne znas da li nuendo nema slucajno neki backup ili sl? Mada cisto sumnjam. Srecom pa je festival tek u oktobru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
U Cubase-u (a pretpostavljam i u Nuendu) pored glavnog fajla imas i .bak fajlove. To su backup fajlovi koje sam program pravi. Ako imas neki .bak fajl na konju si...
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
mada nikada nisam ni video tu ekstenziju. Verovatno se to podesava u nuendu da ti pravi te fajlove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
A fajlove si snimao kao obican wav ????
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
pa da...
ali kao sto rekoh sve je lepljeno, nasnimavao sam 4,5 solo gitara i sada imam gomilu tih wav fajlova (i onih sa kojima nisam bio zadovoljan a stvarni ih je mnoooogo)i to nikada necu poslagati. A sto je najgore bubanj sam "kucao" satima i bash sam bio prezadovoljan. Da ne spominjem da sam radio velocity SVAKOG hi hata i snara... ![]() ali najcudnije mi je sto mi programi za recover nadju gomilu obrisanih npr fajlova ali tog nema ni od korova |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Meni od starta Cubase sam pravi te fajlove, nisam nista podesavao, tako da pretpostavljam da bi i Nuendo trebao da radi isto...
... kako si proverio da li ih ima... ako si gledao preko nekog commander-a ili explorer-a pa ih nema onda ih stvarno nema ali ako si u Nuendu uradio open pa ih ne vidis onda ih mozda i ima samo moras da prebacis sa "all types" na "Any type"...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|