|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Ma da ali bas je recimo "lepljen" na tri mesta, vokal takodje, a bome i ostali instrumenti. I kucan je bubanj.... to mene najvise brine.... ne vidim da ima negde midi fajl u tim nuendo folderim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() a ne znas da li nuendo nema slucajno neki backup ili sl? Mada cisto sumnjam. Srecom pa je festival tek u oktobru ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
U Cubase-u (a pretpostavljam i u Nuendu) pored glavnog fajla imas i .bak fajlove. To su backup fajlovi koje sam program pravi. Ako imas neki .bak fajl na konju si...
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
mada nikada nisam ni video tu ekstenziju. Verovatno se to podesava u nuendu da ti pravi te fajlove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A fajlove si snimao kao obican wav ????
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
pa da...
ali kao sto rekoh sve je lepljeno, nasnimavao sam 4,5 solo gitara i sada imam gomilu tih wav fajlova (i onih sa kojima nisam bio zadovoljan a stvarni ih je mnoooogo)i to nikada necu poslagati. A sto je najgore bubanj sam "kucao" satima i bash sam bio prezadovoljan. Da ne spominjem da sam radio velocity SVAKOG hi hata i snara... ![]() ali najcudnije mi je sto mi programi za recover nadju gomilu obrisanih npr fajlova ali tog nema ni od korova |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Meni od starta Cubase sam pravi te fajlove, nisam nista podesavao, tako da pretpostavljam da bi i Nuendo trebao da radi isto...
... kako si proverio da li ih ima... ako si gledao preko nekog commander-a ili explorer-a pa ih nema onda ih stvarno nema ali ako si u Nuendu uradio open pa ih ne vidis onda ih mozda i ima samo moras da prebacis sa "all types" na "Any type"...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|