![]() |
debil! Slucajno obrisan npr fajl
Obrisao sam npr file za pesmu koju radim za neki fest. Ostao mi je ceo folder sa svim podacima ali sam greskom iz drugog sistema obrisao npr kada sam brisao gpk i neke druge nebitne fajlove. Programi za vracanje podataka nikako ne uspevaju da nadju taj fajl. Postoji li neka varijanta osim da otvorim novi projekat i slazem sve audio trake? :banghead: :banghead:
Jel ima nueno neki backup ili sl? Nisam pametan.... |
Re: debil!
Quote:
|
Quote:
Ma da ali bas je recimo "lepljen" na tri mesta, vokal takodje, a bome i ostali instrumenti. I kucan je bubanj.... to mene najvise brine.... ne vidim da ima negde midi fajl u tim nuendo folderim :( |
Quote:
|
Quote:
a ne znas da li nuendo nema slucajno neki backup ili sl? Mada cisto sumnjam. Srecom pa je festival tek u oktobru :) |
Re: debil! Slucajno obrisan npr fajl
U Cubase-u (a pretpostavljam i u Nuendu) pored glavnog fajla imas i .bak fajlove. To su backup fajlovi koje sam program pravi. Ako imas neki .bak fajl na konju si...
|
Quote:
mada nikada nisam ni video tu ekstenziju. Verovatno se to podesava u nuendu da ti pravi te fajlove. |
A fajlove si snimao kao obican wav ????
Pozdrav |
Quote:
ali kao sto rekoh sve je lepljeno, nasnimavao sam 4,5 solo gitara i sada imam gomilu tih wav fajlova (i onih sa kojima nisam bio zadovoljan a stvarni ih je mnoooogo)i to nikada necu poslagati. A sto je najgore bubanj sam "kucao" satima i bash sam bio prezadovoljan. Da ne spominjem da sam radio velocity SVAKOG hi hata i snara... :( ali najcudnije mi je sto mi programi za recover nadju gomilu obrisanih npr fajlova ali tog nema ni od korova |
Meni od starta Cubase sam pravi te fajlove, nisam nista podesavao, tako da pretpostavljam da bi i Nuendo trebao da radi isto...
... kako si proverio da li ih ima... ako si gledao preko nekog commander-a ili explorer-a pa ih nema onda ih stvarno nema ali ako si u Nuendu uradio open pa ih ne vidis onda ih mozda i ima samo moras da prebacis sa "all types" na "Any type"... |
All times are GMT +1. The time now is 12:23 PM. |