|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Srecom izgleda da ce samo bubanj biti problem jer sad vidim da imam taj isti projekat u drugom folderu al tamo je verzija sa totalno drugim ritmom, al u istom tempu. I gitare su spasene ![]() Nije bas sve izgubljeno u slucaju da nema resenja za obrisani fajl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() Quote:
Bar ti je nesto spaseno,i to je dobro.Jbg sad bubanj ponovo kuckaj,imas fore to je bitno.Potrazi onu skrivenu kantu ako je imas u sistemu pa proveri i tu da nema neki trag.Mogli bi ljudik koji se bas razumeju u materiju a ima ih puno da se prikljuce,mislim na leshu i ostale.Oni ti sigurno mogu pomoci ako fajl postoji.Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]()
Zasto neprobas u cubaseu da otvoris,srodni su programi pa te fajlove sto si nasao kroz cubase da provuces.Probaj sve opcije koje postoje ako si vec zadovoljan uradjenim bubnjem.Steta bi bilo da ponovo kucas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() probacu. nemam instaliran. Vec sebe vidim kako nocas posle svirke instaliram cubase ![]() ![]() ajde ako jos neko ima ideju bicu mu jako zahvalan. Poslacu mu petrovacki famozni kulen ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() Quote:
Ima ljudi na forumu koji daleko bolje poznaju materiju nego ja,dao sam sve od sebe ali moje softversko znanje ovde prestaje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
hvala u svakom slucaju. mozda cak i upali ovo sa cubaseom. Mada nemam pojma da li su to ti fajlovi jer imaju neke cudne nazive. VIdecu uglavnom kada se vratim veceras.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
|
![]() Nema tu puno mudrosti. Ako te fajlove ne vide programi poput GetDataBack ili Active File recovery (a svi oni rade po slicnim principima), to se ne moze spasiti vise, barem ne na lak nacin, a vjerovatno ni na komplikovan
![]() Ja cu se evo napraviti pametan po ko zna koji put (ali bukvalno sam 6-7 puta pisao na forumu) da pravite i duplirate project foldere na drugom hddu (ovo je posebno korisno zbog nenadanog crkavanja hdda) da pravite inkrementirane nazive project fajlova (znaci, napravis pad, nazoves ga pjesma1, dodas i isprogramiras bubanj, nazoves ga pjesma2, dodas perkusije, pjesma3 itd itd) i nikada necete sebe dovesti u ovakvu poziciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Znam ja Mihajlo sve to o bekapovanju i sl. ali znas kako to ide....pun k**ac projekata, prvih nekoliko bekapujes, onda izostavis jedan, pa drugi i jbg. I uvek mislis "ma nece meni da se desi" i "nisam bas takav baksuz valda". Ali kad jesam ![]() I sve ih narezem na dvd ali tek kada zavrsim projekat. NIsta, vidim ja da meni ne gine chukanje bubnja ponovo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
I snimajte braoadcast wave
![]() Desni klik > move to > origin ![]() |
![]() |
![]() |