|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
evo jedno pitanje za znalce , koji midi upgrade za Jupe 8 prvu verziju?
koliko je 12 bit DAC losiji u odnosu na taj od 14 bit u novijim verzijama, tj koliki je drfting ... ... neke informacije oko cena tih instrumenata u skoroj proslosti ?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() 4500$ i 4000$ zadnja dva prodana u odličnom stanju. Bio je jo? jedan, ali hrđav - to sam reko roginatoru da bida, ali spu?io je. Ja uskoro idem po svoj Jupiter 8 u Beč. (Ima več ugrađen midi.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
nisam spusil
nisam ni bidal ![]() trenutno imam pametnijih stvari od JP8 ![]() jednostavno taj sint zelim ali ne za 5000 $ za te pare kupim ozbiljan modular ( mali ali ubojica) recimo moog ...ima nasao ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jeste. Ali zaboravlja? koji luđak ga kupuje. Vidio si slike od ostalih synthova koje sam uredio i koji su sada novi kao iz fabrike. Tako će biti i Jupiter 8. Zna? da sam dovoljno lud.
Bender sekcija (metal) je hrđava. Jebiga. Ali.... srećom, ta sekcija se skida dolje cijela u kompletu!! Znaći ide na fino bru?enje (?mirgla). Potom ju lakiram. I kasnije ju dam na graviranje natpisa. I to je to. Sprava sređena. A bočne stranice uzimamo i ja i clusterchord da nam majstor napravi od nekog kvalitetnijeg metala. Ja bih uzeo bru?eni aluminij za avione. A Cluster je rekao neku perverziju slo?it - tako da će se vidjet packe, pa ko god zapacka, dobit će sa ?ibom po prstima! Mada mislim da će i Cluster na kraju uzeti bru?eni aluminij (military grade) kad vidi kako jebeno dobro to izgleda u?ivo!! (to nema veze sa onim aluminijem koji smo naviknuli gledat - od kojeg se rade antene i to... Ovaj je svemirska tehnologija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ja taj bruseni aluminijum vidim na avionima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@Don
Super super, ne sumnjam da ce biti BOLJI negoli nov. Jedva cekam da ga vidim kad ga zavrsis ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
nisam nikad svirao 12bit verziju, ali neznam koliko drift ovisi o broju bita, vec o stanju kapaciteta i ostlaog. mislim da bilo koju verziju da uzmes, neces pogrijesiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
napokon , odgovor na pitanje ..
pa ja bih radije onu 8a sa dcb , pa mi najjednostavnije kupiti Kentonov dcb midi interfejs , to sto sam nasao je rev jedan , i to je to sto ga ne mogu probati ... a ako ga mi posalju i budem imao problema nema niko da ga dovede u red .. i trece , cena ... no neverujem da ce cena Jupe-a padati ... uzecu sad ili j8 ili xpander ..kriza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
@Cluster
Jesil dobio PM, poslao sam ti par komada al ne odgovaras... JEsu li ti upotrebljivi oni semplovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
koji od ova tri midi controller-a: | makaay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 08-05-2007 11:54 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |