![]() |
Koji midi upgrade za Jupiter-8 rev.1 ?
evo jedno pitanje za znalce , koji midi upgrade za Jupe 8 prvu verziju?
koliko je 12 bit DAC losiji u odnosu na taj od 14 bit u novijim verzijama, tj koliki je drfting ... ... neke informacije oko cena tih instrumenata u skoroj proslosti ?... |
Re: Koji midi upgrade za Jupe 8 rev 1 ?
Quote:
4500$ i 4000$ zadnja dva prodana u odličnom stanju. Bio je jo? jedan, ali hrđav - to sam reko roginatoru da bida, ali spu?io je. Ja uskoro idem po svoj Jupiter 8 u Beč. (Ima več ugrađen midi.) |
Quote:
|
nisam spusil
nisam ni bidal :D trenutno imam pametnijih stvari od JP8 :wink: jednostavno taj sint zelim ali ne za 5000 $ za te pare kupim ozbiljan modular ( mali ali ubojica) recimo moog ...ima nasao ja :)..pa se pregovaramo .. |
Quote:
Bender sekcija (metal) je hrđava. Jebiga. Ali.... srećom, ta sekcija se skida dolje cijela u kompletu!! Znaći ide na fino bru?enje (?mirgla). Potom ju lakiram. I kasnije ju dam na graviranje natpisa. I to je to. Sprava sređena. A bočne stranice uzimamo i ja i clusterchord da nam majstor napravi od nekog kvalitetnijeg metala. Ja bih uzeo bru?eni aluminij za avione. A Cluster je rekao neku perverziju slo?it - tako da će se vidjet packe, pa ko god zapacka, dobit će sa ?ibom po prstima! Mada mislim da će i Cluster na kraju uzeti bru?eni aluminij (military grade) kad vidi kako jebeno dobro to izgleda u?ivo!! (to nema veze sa onim aluminijem koji smo naviknuli gledat - od kojeg se rade antene i to... Ovaj je svemirska tehnologija) |
ja taj bruseni aluminijum vidim na avionima :))))
|
@Don
Super super, ne sumnjam da ce biti BOLJI negoli nov. Jedva cekam da ga vidim kad ga zavrsis:) :) :) |
Quote:
nisam nikad svirao 12bit verziju, ali neznam koliko drift ovisi o broju bita, vec o stanju kapaciteta i ostlaog. mislim da bilo koju verziju da uzmes, neces pogrijesiti. |
napokon , odgovor na pitanje ..
pa ja bih radije onu 8a sa dcb , pa mi najjednostavnije kupiti Kentonov dcb midi interfejs , to sto sam nasao je rev jedan , i to je to sto ga ne mogu probati ... a ako ga mi posalju i budem imao problema nema niko da ga dovede u red .. i trece , cena ... no neverujem da ce cena Jupe-a padati ... uzecu sad ili j8 ili xpander ..kriza:gaah: |
@Cluster
Jesil dobio PM, poslao sam ti par komada al ne odgovaras... JEsu li ti upotrebljivi oni semplovi? |
All times are GMT +1. The time now is 06:11 AM. |