Quote:
Originally Posted by Arthur
E da,, Adrija je zesce nesto otisla u kurac, nije da je bilo bolje ranije, ali ovih par stvari koje sad furaju zali boze novca i truda.. Meni nedostaje BalkanMedia, oni su bar pustali Ramirez, Letu Stuke, Eda, Svadbas, Elemental i ostalu MenArtovu populaciju koja mi odlicno zvuci i stvarno su im super pesme.
|
shto se toga tiche: struka (chuli ste sigurno za njega ako ste pratili domacu rep scenu) je uradio spot za pesmu 1001 plan sa njegovog novog albuma "muzika iz podruma".. e sad, iscimali smo se do jaja oko tog spota.. ubacio sam ortaka (inache ide na reziju na BK univerzitetu) da mu izrezira spot za dz.. bice promocija i jednom i drugom.. uzeli matoru analognu betu sa faxa.. jebavali se sa budjavim kasetama.. jurili sve ortake po gradu da uzmemo josh jednu kasetu.. bla bla.. ja sam vucarao rekvizite.. snimali od 6 ujutru do 7 popodne..
u svakom sluchaju.. spot je montiran kako je montiran (klinci se nalozili a meni je tu ortak uradio najgore govno koje je mogao, al ok) i bachen na domace televizije.. i struka, aj kao da ga bacimo i adriju..
elem, ovako stoje stvari: kasnili su sa premijerom spota oko 2 sata.. pustili ga jednom, i nikad vishe.. koliko se secam ushao je u top ten, ali su na ostalim mestima bili slovenci..
koja je pricha? slovenci se guraju iz sve snage.. a ovi ostali smrtnici: 1500 eura za <>15 pushtanja na dan u vremenskom roku od mesec dana..
toliko o adriji.. govno treba zabraniti.. nek se emituju u sloveniji kad je vec korumpiran i tera samo njihovu scenu..
toliko