|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Tvojom logikom i onih 20 nebuloznih slovenackih grupa, kojih usput ima najvise na Adriji, ima strasne hitove, a kad popricam sa ljudima iz posla u SL o tome, ljudi prodaju po 200 CDa... Ako ih usere... Sta je tu hit!? Dobro lobiranje kod MTV uprave!? Za vreme bombardovanja 99te su 70 puta dnevno na RTSu emitovali "modernisticku koracnicu" autora R. Radivojevica (secas se!?), pa je ni tada, kao ni sada, nisam dozivljavao kao hit. Niti bilo ko normalan. Jel' se razumemo!? I, reci mi... Da li Anu Stanic, tj. njen singl smatras hitom!? To ne puse cak ni polu-klimaktericne gradske ribe od 40, sa kojima imam prilike da sednem tu i tamo u Pastisu, recimo... Kamo li neko mladji, a na takve je pucala cini mi se. Pozdrav.
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 11-03-2008 at 11:27 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Pro Member
|
![]()
Po meni je radio mnogo merodavniji medij od tv-a za to sta je popularnije u masi, a sta manje. Kako tamo stoje stvari sa BC?
![]() |
#113 |
Banned
|
![]()
Oni jesu najznacajniji pre bih rekao grime nego hiphop umetnici na ovim prostorima i skoro svaka stvar im je hit(moje misljenje) ,naravno ima ih i u drugim zanrovima kao sto su dnb pod nazivom /kernel ,a i sam Vikler radi sa gitarskim bendom ja mislim pod svojim pravim imenom .Konkrektno stvar sa Marchelom se meni ne svidja kad smo se uhvatili za istu i mislim da je malo glupo sto njih prozivas da su na sceni jer lobiraju i guraju svoje stvari pomocu kesha jer ga i nemaju ,mislim da bi pod te pre podtpali Gru ,187 i ta fensihop ekipa .Jedno je sigurno ,a to je da skoro nema gajbe na nbgdu koja nema njihove stvari u svom PCu.
Sto se tice Adrie tu se potpuno slazem sa tobom i za 90% onih stvari koje emituju mogu slobodno da kazem da su ne slusljive .Mislim i da su besmislena slicna poredjenja ,ne znam u stvari sa kim ih poredis ali predpostavljam i to bi bilo kao kad bi npr poredili JMEa sa Spice Girls jer i jedni i drugi misle da je ovo drugo njesra(i naravno spice su mlatile pare za razliku od jmeta). Jos malo o bad copy ,to su ljudi koji su ispljuvali sve zivo sto je moglo da se ispljuje ,video sam hvalio se danima ovde Elemental zbog kao neke borbe ,a cije reci nisu ni upola teske koliko njihove .Jedino sto me muci je cela ova njihova prica oko VB i mnogo sam se smorio ali jbga http://www.youtube.com/watch?v=NkGUGrzDcGE zar nije hit ? Last edited by cAAc; 11-03-2008 at 03:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
MAO
|
![]()
pa bem li ga, bice da ne kontamo definiciju hit-a na isti nacin. Definitivno ne po tirazima, definitivno ne po kinti koja stigla, ne u ovoj drzavi. Meni su njihove pesme hitovi po tome jer ih deca znaju, refrene, frazi i ostalo. Uno duo tre, BC zurka, Sisac kurca (ovu pesmu zna mnoogo veci broj ljudi nego sto se bilo kome cini), Otkucaje si sponenuo, Ostrugale pete,Idemo Odma.. sve navedene pesme vecina srpskih hiphop i mainstream klinaca (ne pop/folk mainstream) zna, zna im refrene, ko ih izvodi, prepozna spot za 5 sec i slicno. Meni to dovoljno u moru drugih izvodjaca koje sam zapamtio samo po lose izabranim imenima i vhs spotovima snimljenim na lokalnom basket terenu.
Btw, kako bi ti definisao hit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
MAO
|
![]()
E da,, Adrija je zesce nesto otisla u kurac, nije da je bilo bolje ranije, ali ovih par stvari koje sad furaju zali boze novca i truda.. Meni nedostaje BalkanMedia, oni su bar pustali Ramirez, Letu Stuke, Eda, Svadbas, Elemental i ostalu MenArtovu populaciju koja mi odlicno zvuci i stvarno su im super pesme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Banned
|
![]()
nije vikler prvi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Vibrator
|
![]()
ljudi je li gledao ko veceras, ubedljivo najjaca epizoda! samo sto nisam zaplakao...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Pro Member
|
![]()
Veceras je bilo do jaja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Banned
|
![]()
Veceras su posebno motivisani
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Vibrator
|
![]()
dajte ako neko ima snimak !
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |