|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
nije zagadjenje u jadranu vec zagadjenje u japanu :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]()
Pa da ,Tachno tako !
jel to znaci da svako ko zna da radi i ko je super talentovan mora obavezno da se komercijalizuje da mu ne bi propadao talenat???? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
a sta ti u stvari tacno mislis kad me to pitas ?
Komercijalno moze da bude i lupanjem cekica o zid ako pocne masovno da se slusa ali nisam na to ovaj put mislio. Verujem da ce da pomeri granice sto mi je drago ali mi ne drago sto bi svako ko moze da ga plati mogao i da ga ima(odprilike na to sam mislio). Ana Stanic ima lep glas ,lepo izgleda i vrti iste note ceo zivot tako da njegova pozadina koja je dobra ne znaci nista i na to sam mislio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
i kao trece objasni mi molim te !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
Ja bih rekao ovo je planeta Zemlja i za sada je tako, a nisam siguran da tako uvijek nije i bilo! Sasvim je jedna stvar biti talenat, a sasvim je druga stvar umjeti ili moći to iznijeti tako da se ti i to što ti radiš svidi ljudima...ž
Last edited by balthazaar; 05-03-2008 at 03:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
|
![]()
Ovakav odgovor sam i ocekivao..
![]() Uglavnom svako ko krece iz tzv. undergrounda ce uvek hteti vise od toga. Ovo kod nas je samo prepisivanje primera iz USA. Odavno poznata sema i verujem da svaki hip-hoper ovde hoce da prepise primer nekog Amera. Uglavno se pocinje s oblacenjem i pozom ![]() I uglavnom sto je stariji to vise naginje na realne osnove zivota i kako prodati to sto radis, a klinci popizde jer si ih izdao.. ![]() I ja se secam kad sam bio dosta mladji da smo delili muziku na "komercijalu" i ono sto smo slusali i bili smo "cool" zbog toga. ![]() Ali kad pogledam - muzicki biznis je biznis. Sve se prodaje. Daleko od toga da tu nema kvaliteta ili umetnosti zbog toga.. Jedino mozemo da osudjujemo nacin na koji neko to radi ali to je strogo subjektivnog tipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |