|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Psiho
|
![]()
Znam da nisi mislio to potezati ali sam osjetio mrvicu nesigurnosti u tvom postu. Da te ne poznajem pomislio bih da si zlurad, ali ispod toga se krije neshto sasvim drugo. Poshto sam onda reagirao bilo je sasvim korektno da i sad reagiram. Osobno mi je zhao shto uopche usporedjujesh sebe na taj nachin s Anitom. Ne kazhem da je netko od vas dvoje bolji... drugachiji ste. Nekome che vishe faliti Anita a nekome chesh vishe faliti ti ako odesh. No da i nikome ne nedostajesh to te ne bi trebalo dirati. Ako te dira onda neshto nie u redu. O tome smo vech razgovarali... TO je ta razlika izumedju studiranja i zhivljenja filozofije
![]() Nemoj mi zamjeriti shto sam te ovako kompromitirao, ali uchinio sam to doista u najboljoj namjeri, na meni svojstven nachin. Uvijek sam najkritichniji prema ljudima koje najvishe cjenim.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nestala devojcica | alavuk | Pricaonica | 8 | 04-02-2008 02:29 PM |
Gde je nestala prokleta sminka? | Igor | Computer Hardware | 2 | 20-11-2003 06:28 PM |