|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Junior Member
|
![]()
U svakom slucaju je tacna ona stvar, da je udeo rasprava na forumu o onom umetnickom ili kreativnom u muzici (i pravljenju muzike) daleko manji od udela te neke tehnicke i operativne strane. Ali to je slucaj i na svim ostalim forumima koje poznajem ili na kojima sam user. Jednostavno je tehnika postala pristupacnija svima i toliko rasprostranjena, da je normalno da se o njoj toliko govori.
Tacno je, na zalost i to da, "odlaskom" (nadam se samo trenutnim) Anite, taj odnos nece biti promenjen u korist umetnicke i kreativne strane, jer je ona, po mom skromnom misljenju, po najvise potencirala takve teme. Na forumu ima (i treba da ima) mesta za sve kojima je muzika vazna. U svakom slucaju, treba imati postovanje prema drugom ucesniku u raspravi.I, ako dodje do neke diskusije, ona treba da je zasnovana na cinjenicama, ukusima, licnim iskustvima, bez nekih osvrta na licnost, karakter ili "nivo iskustva u muzici i na forumu" tog nekog (ili neke) - naravno to vazi za obe (sve) strane. Ali i mali ekscesi, da je neko "imao los dan" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Long live! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Pro Member
|
![]()
javljam na vreme sve
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Psiho
|
![]() Quote:
@ arthur: jel ja sad ispadnem ispodprosjechan mushki chlan foruma ili samo obichna tetka? ![]() ps: slazhem se s Anitinom konstatacijom da je forum postao pomalo monoton, ali barem producentima bi trebalo biti jasno da sve dolazi u intervalima... sve ima valni brijeg i valni dol, ponekad s više a ponekad s manje harmonika. That's just the way life is.
"It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein speaking about his discovery. Last edited by SHIVA; 03-03-2008 at 04:20 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Kreativnost, takodje kao i tehnike stvaranja muzike, je verovatno mnogo vecim delom uporan rad nego puki urodjeni talenat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Psiho
|
![]()
Znam da nisi mislio to potezati ali sam osjetio mrvicu nesigurnosti u tvom postu. Da te ne poznajem pomislio bih da si zlurad, ali ispod toga se krije neshto sasvim drugo. Poshto sam onda reagirao bilo je sasvim korektno da i sad reagiram. Osobno mi je zhao shto uopche usporedjujesh sebe na taj nachin s Anitom. Ne kazhem da je netko od vas dvoje bolji... drugachiji ste. Nekome che vishe faliti Anita a nekome chesh vishe faliti ti ako odesh. No da i nikome ne nedostajesh to te ne bi trebalo dirati. Ako te dira onda neshto nie u redu. O tome smo vech razgovarali... TO je ta razlika izumedju studiranja i zhivljenja filozofije
![]() Nemoj mi zamjeriti shto sam te ovako kompromitirao, ali uchinio sam to doista u najboljoj namjeri, na meni svojstven nachin. Uvijek sam najkritichniji prema ljudima koje najvishe cjenim.
![]() |
#70 |
Pro Member
|
![]()
Anitu ne znam, nikada je nisam video, niti cuo kako prica, premda bih uvek od pocetka do kraja citao njene komentare, iscrpne ali ne i umarajuce, pedantne tako da prosto budes srecan sto imas priliku da u ovom "svemiru" osetis i duh zenske emocije.
Ipak, za tu osobu, koje, navodno, vise nema, ne vezuju me toliko njeni komentari i izlivi znanja sa filom od iskustva, nego jedno sasvim neplanirano vece kod gurua ove Internet adrese, Mihajla. Dok sam sa nevericom shvatao da mi doticni poklanja gigabajte vrednog audio-stiva, idilicnu situaciju prekinuo je molbom da tisinu prekinemo, he, nekom glazbom... Krenuse violine, cela, viole, flaute, oboe, gongovi... Preplitale su se kao i u svakoj holivudskoj roli koja nas nanovo zadivi i pokaze kolika je ustvari moc instrumenta i kompozitora, snaga veze koju ponekad samo pokvare pokretne slike, neretko im dajuci pecat koji, na posletku, najduze i pamtimo. Bile su to Anitine note. Makar se vise nikada ne sreli u vremenu i prostoru, hvala joj!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nestala devojcica | alavuk | Pricaonica | 8 | 04-02-2008 02:29 PM |
Gde je nestala prokleta sminka? | Igor | Computer Hardware | 2 | 20-11-2003 06:28 PM |