Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2008, 02:36 AM   #51
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Gdje je nestala Anita?

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
gdje je nestala Anita?

Dje god oće!

Ruku na srce , malo mi je žao ako je nešto povrijedilo ili ne znam ti ja šta...stvarno jeste...a , s druge strane niko nije pitao dje sam ja kad me ona zadravog pravog banovala sa foruma, jer je, ako ćemo pošteno, žena bila prilično uobražena....šalim se , naravno, da neko treba pita đe je bio baltazar, ali to kažem zbog toga što je ona Anita znala brate da se istripuje...nemojte da se foliramo sad odje...naravno daleko je to sad od toga da je u bilo kom slučaju ona zaslužila ili trebala da napusti forum, ali koga nema - bez njega se može!

Ja lično nisam niti osnovao ovaj forum, niti je moje da ja iznosim ovjde javno šta mi na ovom forumu smeta, ali zato mogu uvijek ko Anita da kažem adio i to je to...

zdravo bili i ne zamjerite!
Neko je primetio, zatim postavio temu "zasto nema Anite?"
Covek primetio( nedostaje mu) i pitao, pa se zatim javili ljudi koji su primetili (a stalo im do doticne osobe) isto.
Pa se javio ti : Sta me boli djoka (tvoja stvar i moze da te boli djoka, niko ti ne zamera) sto je nema. :Niko nije primetio sto mene nema(nikome nisi nedostajao)!
To sto tebe nije bilo, to je tvoj problem, to sto za tebe niko nije pitao, je takodje tvoj problem, to sto nekome nedostaje Anita, e to vec nije tvoj problem!
Bavi se svojim problemima.

Last edited by LACKY; 03-03-2008 at 02:40 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 10:00 AM   #52
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Ti kralju nešto ne kontaš dobro!

Je li ovo tvoj problem? Bavi i se i ti svojim problemima.

Uopšte nije bitno to da li je neko pitao dje sam ja , već sam to rekao zbog toga što mene nije bilo zatošto me ona banovala bez razloga, a time sam mislio da kažem da je ona uvijek imala nekih cim- ova. Nije bitno ni to što me banovala, već to da čovjek zna da Anita nije nestala tek tako "bup!" već je često imala teškoće sa razumjevanjem sa dosta članova foruma, kao što i sama valjda kaže! Niti se ja ljutim što sam tada banovan bez razloga (a nisam ni ja od juče član foruma) niti mi je drago što nje nema - naprotiv!

Takodje, ne vidim razloga takvoj tvojoj reakciji - uopšte. Možda i meni pomalo nedostaje Anita i krivo mi je što više nije tu....a, da mi je ponekad iduckala na živac i to je istina, što da se lažemo. A, možda i ja nekom iduckam na živac...niko nije savršen

Vidi druže Laki - kad neko postavi javni tred ili temu neka očekuje svakakve odgovore, a ako nekom to smeta - neka se javi tebi na pm, pa tu besjedite bez tudjeg mišljenja.

Takodje, da ti još nešto kažem

Ti si neki tip koji voli da podjebe i da "spusti" ...druže, kod mene nikad nećeš ostati bez adkvatnog odgovora, zato me se molim te okani...ne vjerujem ni da bi ti (kao možda i ja ) mnogima nedostajao....zato se mani te priče...nisi ni ti gotivan do bola, samo da znaš...

Last edited by balthazaar; 03-03-2008 at 10:09 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 10:15 AM   #53
RNT
Member

RNT's Avatar

Bolje da nisam nista pitao........
RNT is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 10:41 AM   #54
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

U krajnjoj liniji možda i ja kenjam što sam bilo šta pisao, al nema potrebe za ovako džiberskim odgovorima u stilu Lakija....niti sam te pomenuo, niti si ti tu da mene učiš šta jeste, a šta nije moj problem, niti je tvoj problem da brineš šta je moj problem
Old 03-03-2008, 12:02 PM   #55
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

E na sta se sveo forum. LJUDI BRE sta vam je.....

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 01:28 PM   #56
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
U krajnjoj liniji mo?da i ja kenjam ?to sam bilo ?ta pisao, al nema potrebe za ovako d?iberskim odgovorima u stilu Lakija....niti sam te pomenuo, niti si ti tu da mene uči? ?ta jeste, a ?ta nije moj problem, niti je tvoj problem da brine? ?ta je moj problem
cuvaj se dorcola :P

nisi trebao tako da odgovoris lakiju jeste stariji covek i sve hoce da pomaze nama klincima , a i opet po mom misljenju druze trebao si da ucutis ili diplomatski tj filozofski odgovoris u svom stilu :]

p.s. nesto cu poslom sleteti u tiv ili tgd pa me docekaj sas rakiju , javljam ti se

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 01:46 PM   #57
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
cuvaj se dorcola :P

nisi trebao tako da odgovoris lakiju jeste stariji covek i sve hoce da pomaze nama klincima , a i opet po mom misljenju druze trebao si da ucutis ili diplomatski tj filozofski odgovoris u svom stilu :]

p.s. nesto cu poslom sleteti u tiv ili tgd pa me docekaj sas rakiju , javljam ti se
ej bre kad ćeš? E, vala bi mi baš bilo milo da se vidimo? Oćeš li ozbiljno da dolaziš? Da se nećeš zadržavati koliko?
Old 03-03-2008, 01:58 PM   #58
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Eto, ja se Lakiju izvinjavam zbog toga što je stariji , ako sam ja njega bilo čim uvrijedio...ja pazim kako pričam sa ljudima , pa bili stariji ili mlađi od mene i kad prema nekom nastupiš drsko, očekuj i drsku reakciju, brate. Kad ne diram nikog , neću vala ni mene da riba samo zato što sam rekao da je Anita imala "svojih momenata" i to demonstrirao svojim primjerom.
peace
Old 03-03-2008, 02:06 PM   #59
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Anita i kad nije ovde pravi probleme izgleda
Everbeatz is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2008, 02:11 PM   #60
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Čudo su žene!
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules