![]() |
Gdje je nestala Anita?
?to se dogodilo s tom članicom foruma? Rado sam pročitao njezine postove. Sad vidim da novih nema i pi?e "Biv?a članica foruma"????
|
Re: Gdje je nestala Anita?
mislim da nikome nije jasno, najbolje je da pitas direktno nju.
|
haha... aj stvarno, nedostaje nam.. aj nek je zove neko.. :) reci joj da nedostaje hici.. znace ona.. :)
|
Koliko sam shvatio neko sa foruma je provocirao, neznam ko??....Meni je zao sto je nema...
|
igrom slucaja sam je kontaktirao negde pre neki dan , vesto je iskoolirala pitanja u vezi foruma .
|
Quote:
|
Mozda je ovo poziv Adminu da nam objasni sto se dogodilo jer ako ode clan foruma sa 2711 postova i vise od 5 godina staza na forumu bez pozdrava....
|
evo ja cu izigravati anitinog drvenog advokata posto sam joj bio na mail uputio isto pitanje sa sledecim odgovorom :
Ne osjećam se isprovocirano (iako je bilo momenata kad se to događalo i kad sam reagirala u afektu), osjećam jednostavno da tamo (vi?e) ne pripadam, a nema potrebe da namećem svoje prisustvo, svoje (mnogima neobične, a vjerojatno stoga i zamorne) stavove i načine razmi?ljanja kad sa nekolicinom onih koji me vole i koje ja volim - mogu komunicirati i na druge načine. Kao ?to vidi?, dragim mi ljudima, sam uvijek dostupna, a rumski je ipak pročitana knjiga koja nije toliko zanimljiva (niti vi?e pozitivna) da je čitam ispočetka. Vraćam se realnosti, haha i mislim da je to ba? zdrava stvar. :) Puno pozdrava, Anita |
:(:(:(
|
:(((
|
All times are GMT +1. The time now is 07:08 AM. |