Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-12-2007, 05:15 PM   #281
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Dushu? Da Bear nema dushu, kako to ne znash...

Bezdusnik! nego sta!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 12:57 AM   #282
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Quote:
Originally Posted by Don Solaris View Post
Ok....bitches, back to topic!

hebena fotka !! moram cut taj monopoly. fantasticno si ih uredio. mozda bi mogao nesto meni urediti.

samo nemoj to "bitches" molim te, di?e mi se kosa na glavi . tako infantilna fora, i na engleskom, a pogotovo nije smjesna za domaci forum. to je par godina bila uzrecica onog mog blentavog frenda Array-a (dmitry) i to konstantno, i onda se to prosirilo po harmony-u. . ne znam jel ga se sjecas, jos se s njim cujem preko chata tu i tamo.

evo fotka od cijelog mog sinti sistema kakav je sad, vise manje (click za veliku fotku). drogina mi je najavio jednu manju spravicu koju mozda ubodem ovaj tjedan. usput, jos uvijek trazim SH-101, daje se na znanje.

clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 10:41 AM   #283
Don Solaris
Pro Member

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
evo fotka od cijelog mog sinti sistema kakav je sad
uffffffffffffffffff ... par kritika:
  • nema police za pive.
  • masivni predmet odložen na Solini.
  • nema prazne kašete za odlagati prazne boce pive.

EDIT: Ok sad za ozbiljno. Sada sam tek pogledao full screen. Daj ubodi nekakve navlake za prašinu. Meni bi bilo žao imati ovako prašnjav SH-2 i Solinu. Osim toga ta prašina nakon što se taloži u suradnji sa vlagom stvara sloj koji kada se zapeče moraš doslono rastaviti sve kontakte, klavijaturu i sl da to opet počistiš, a na hrapavu površinu kada dođe, više neide dolje (osim možda nekom opakom kemijom). Napraviš navlake i onda si bez brige.

Ja znam krojaćicu koja to radi za ništa. Doslovno za ništa!! Evo upravo sada idem kod nje.

Baš podižem navlake za CS-15, Monopoly, MS-20, SH-101 i PG-800. Materijal kupiš kod Džamije (tamo kod HDZ-a), pa ona ulica prema sjeveru, na uglu. Cjena: 3 pive. Preporučam isljučivo sintetiku, zato što zadržava prašinu na površini pa se lakše istrese dolje. Gumelastiku pak kupiš u onoj trgovini odmah vrata do HDZ-a. Pazi da ne uđeš zabunom na kriva vrata, pošto onaj gorila tamo samo čeka da dograbi prvog koji naiđe i namlati ga.

Last edited by Don Solaris; 04-12-2007 at 11:15 AM.
Don Solaris is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 10:42 AM   #284
fischek
Senior Member

fischek's Avatar

Quote:
uffffffffffffffffff ... par kritika:
  • nema police za pive.
  • masivni predmet odložen na Solini.
  • nema prazne kašete za odlagati prazne boce pive.
Morat će to na popravni....
a kablovi, ducan, sredjivanje?
fischek is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 11:09 AM   #285
Don Solaris
Pro Member

@clusterchord: Evo ti i dimenzije za 101 i PG-800 ako ćeš si dati raditi navlake. U sredini ti je SH-101, a desno od njega je PG-800. Ako mi daš dimenzije ostalih stvojih synthova, mogu ti napraviti 3D modele kao što sam i sebi. Poslje to dam krojaćici i ona napravi navlaku. U pravilu 3D model ne treba za klasične oblike, ali npr za MS-20 treba, pošto kada se materijal kroji, moraju se raditi bočne stranice posebno, dok npr za 101 je seljački samo "jedna površina".

Last edited by Don Solaris; 04-12-2007 at 11:19 AM.
Old 04-12-2007, 11:33 AM   #286
milos
Pro Member

milos's Avatar

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
hebena fotka !! moram cut taj monopoly. fantasticno si ih uredio. mozda bi mogao nesto meni urediti.

samo nemoj to "bitches" molim te, diže mi se kosa na glavi . tako infantilna fora, i na engleskom, a pogotovo nije smjesna za domaci forum. to je par godina bila uzrecica onog mog blentavog frenda Array-a (dmitry) i to konstantno, i onda se to prosirilo po harmony-u. . ne znam jel ga se sjecas, jos se s njim cujem preko chata tu i tamo.

evo fotka od cijelog mog sinti sistema kakav je sad, vise manje (click za veliku fotku). drogina mi je najavio jednu manju spravicu koju mozda ubodem ovaj tjedan. usput, jos uvijek trazim SH-101, daje se na znanje.

Jedino sto je za menjati su monitori - i pri tom ne mislim na Adame
milos is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2007, 09:53 PM   #287
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Quote:
Daj ubodi nekakve navlake za prašinu. Meni bi bilo žao imati ovako prašnjav SH-2 i Solinu.
sine, to ti je zato sto su vrlo cesto u upotrebi. u ovom studiju se svira i radi. nije samo za gledanje .

inace imam sve stalno pokriveno, za polifonike imam sve crne LeCover navlake. inace, to mi je problem i s Andromedom, ima navlkau ali kao sto vidis na slici, dosta se skupi prasine.. kad je jbga stalno u pogonu.. nazalost osim za njen sound, koristim je i kao master kad vozim vsti orchestra.. zato i planiram uzet neki mali Remote SL ili CME.. samo jos nekako zazirem jos od toga jer to znaci jos jedna klavijatura,,.. a mjesta sve manje..,a i cujem da su svi ti kontroleri zaista ocajne kvalitete..

Quote:
Baš podižem navlake za CS-15, Monopoly, MS-20, SH-101 i PG-800...
da nebi bilo lose napravit bas posebnu navlaku za sh2. nesto crno da bude u skladu s ostalim. sh2 i solina su mi zasad pokriveni rucnikom, nije lijepo al je djelotvorno.

kad dodjes kod mene pokazacu ti LeCover pa ces mi rec moze li se kakv slican tome materijal nabavit kod nas..

PS sto si kupio SH-101 ? nisam znao..
Quote:
Originally Posted by milos View Post
Jedino sto je za menjati su monitori - i pri tom ne mislim na Adame
nije mi se zurilo. tek sad su LCDi ponesto stigli kvalitetom stare CRTove, moji su bilio vrhunski. mene jednostavno bole oci od jeftinih lcd-a pa sam to odgadjao. ali sad pred novu godinu treba napravit trosak radi poreza, mislim da ce da kapne jedan 24inch samsung ili dell, ili mozda dva od 22. dizajn je privlacan, ne zauzimaju mjesta i veliki desktop space.. progres, sta ces..

EDIT: eto ga, ubo sam Samsung 244T

Last edited by clusterchord; 22-12-2007 at 12:51 AM.
clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2008, 11:35 PM   #288
Motif
Member

Motif's Avatar

Pozdrav svima! Evo ja sam novi ovdje, pa da kao početnik počnem s popisom opreme.

- Roland Fantom X7
- Roland V-Synth
- Roland JD-990
- Korg T3 ex
Motif is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2008, 07:53 AM   #289
Don Solaris
Pro Member

Dobrodo?ao Motif. Znamo li se ono sa glazbenog-foruma?
Old 19-02-2008, 09:03 AM   #290
Motif
Member

Motif's Avatar

Quote:
Dobrodo?ao Motif. Znamo li se ono sa glazbenog-foruma?
Hvala! Yes, yes, to sam ja.
Motif is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules