|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |||
|
Pro Member
|
Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() Ne smijem reći ?ta znaći oznaka "This much".
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Member
|
Quote:
- prednost zivota iza gvozdene zavese ![]() sto se sealeda tice, mislim da nema bas mnogo takvih strana, mislim tako informativnih ... zar ne? mislim svuda ima "sta-zvuci-masnije-MINI-ili-ODISSEY" prikaza, a malo ljudi kaci prava istrazivanja masina, narocito ovih nepopularnijih, s pocetka '90ih Quote:
Quote:
je l' ti to nudis? ![]() bio je cini mi se jedan SY35 negde u okolini, ali nisam se nalozio, TG je vise sexy. |
|||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Pro Member
|
Quote:
Quote:
Da nebi ispalo da smo u offtopicu, evo jedna moja slika TG-33:
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Member
|
evo neke taze slike..iako jos nisam sve organizovao kako treba!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
nesto mi se cini da si stalno pricao kako plug inovi danas resavaju sve probleme , nesto mi ove slike ne drze vodu u tu pricu ... ako budes prodavao sh 101 baci cenu na pm :]]]]
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
to je sve samo da izgleda...za ukras!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
Ali je zato Synclavier u upotrebi
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
mod?rateur analogue
|
hebena fotka !! moram cut taj monopoly. fantasticno si ih uredio. mozda bi mogao nesto meni urediti.
![]() samo nemoj to "bitches" molim te, di?e mi se kosa na glavi . tako infantilna fora, i na engleskom, a pogotovo nije smjesna za domaci forum. to je par godina bila uzrecica onog mog blentavog frenda Array-a (dmitry) i to konstantno, i onda se to prosirilo po harmony-u. . ne znam jel ga se sjecas, jos se s njim cujem preko chata tu i tamo.evo fotka od cijelog mog sinti sistema kakav je sad, vise manje (click za veliku fotku). drogina mi je najavio jednu manju spravicu koju mozda ubodem ovaj tjedan. usput, jos uvijek trazim SH-101, daje se na znanje. ![]()
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
uffffffffffffffffff ... par kritika:
![]() EDIT: Ok sad za ozbiljno. Sada sam tek pogledao full screen. Daj ubodi nekakve navlake za prašinu. Meni bi bilo žao imati ovako prašnjav SH-2 i Solinu. Osim toga ta prašina nakon što se taloži u suradnji sa vlagom stvara sloj koji kada se zapeče moraš doslono rastaviti sve kontakte, klavijaturu i sl da to opet počistiš, a na hrapavu površinu kada dođe, više neide dolje (osim možda nekom opakom kemijom). Napraviš navlake i onda si bez brige. Ja znam krojaćicu koja to radi za ništa. Doslovno za ništa!! Evo upravo sada idem kod nje. Baš podižem navlake za CS-15, Monopoly, MS-20, SH-101 i PG-800. Materijal kupiš kod Džamije (tamo kod HDZ-a), pa ona ulica prema sjeveru, na uglu. Cjena: 3 pive. Preporučam isljučivo sintetiku, zato što zadržava prašinu na površini pa se lakše istrese dolje. Gumelastiku pak kupiš u onoj trgovini odmah vrata do HDZ-a. Pazi da ne uđeš zabunom na kriva vrata, pošto onaj gorila tamo samo čeka da dograbi prvog koji naiđe i namlati ga. Last edited by Don Solaris; 04-12-2007 at 12:15 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
|
|
|