|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pa...ovaaaj...(sad mi je neugodno)...HVALA NA PODRSCI!
![]() Najbizarnije je sto smo mi ovu pjesmu napisali prije otprilike dvije godine. Tad uopce nismo imali namjeru raditi od nje neki singl, snimat spot. I sad se sastavi takva situacija oko ovih izbora prije mjesec dana da zapravo tekst vise nego odgovara situaciji. Zalosno sto se stvari ne mijenjaju, da ovaj tekst vrijedi sada kao i prije dvije godine kad je napisan.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da se cenzurom moze izazvati samo kontra efekat, da sam na vasem mestu zalio bi se tabloidima, oni to i traze, a vasa stvar ce izazvati mnogo vecu paznju jer najbolje je zabranjeno voce. Ne treba se predati, jedino sto se moras spustiti na njihov nivo, jbg.
P.S. Elemental je odlican b(r)end. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
evo i danas na tv opet pricaju o tome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Moze li negde da se vidi taj spot? bas me interesuje...
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Hvala, evo pogledao sam...
... pesma tj. svirka je extra, mnogo mi se svidja, totalno je hiticna ![]() ... e sad, oprosti mi na neznanju ali ja ni ove nase politicare uglavnom ne znam niti me politika interesuje (dok ne sednu na kicmu toliko da treba mocuga da radi ![]() ... jbm ti zivot i vi tamo imate iste probleme... kad ce bre da nam sidju sa kicme, pa zar nije dovoljno sto nam stranci sede na kicmi, jos bi i oni malo da jasu ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
BRAVO!!! napravite letke sa internet adresom gde se nalazi ovaj spot i lepite ih po banderama (gde trebaju zapravo biti akteri pesme) verujem da cete imati vise posetilaca nego svi sajtovi SVIH politickih partija "od Vardara pa do Triglava!!! (mislim na isto govorno podrucje)!!! Zanimljivo je da ovo moze da se primeni svuda...!!! Univerzalno je!!! BRAVO!!!!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
:: Elemental Audio izbacio InspectorXL :: | lesha | Audio Software | 6 | 29-08-2005 04:17 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |
Elemental Inspector | kVu | Audio Software | 14 | 01-12-2004 10:46 AM |