|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]() ![]() Isto je to svuda. I u Hrvatskoj i u Srbiji, a realno, koliko god nama se to cinilo strasno, na zapadu je cenzura jos gora... Samo sto oni imaju punije novcanike, pa im ne smeta toliko koliko nama ovde. Ovi nasi smradovi su u nedelju dana 2 puta podigli cenu goriva i nikom nista. Niko glasa da digne. Mada... Sto danas rece moj brat: "Ovde ima dve politicke struje... Jedna bi narod bez drzave, a druga bi drzavu bez naroda". Sranje je sto (barem mi ovde) nemamo trecu opciju, pa biramo izmedju "demokratske" (?!?!?!) i "patriotske" (??!?!?!?!?!?!?!), a obe su pogubne. Pretpostavljam da ni kod vas nije bolje. Ja sam zato prestao da gledam TV jer u momentu popizdim! Sviram, pevam, snimam, provodim vreme sa dragim osobama i pokusavam da ne dozvolim da me takve stvari doticu do momenta kada se stvori kriticna masa za motku i ulicu, a onda ce da bude peglanja... Navikli smo... ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
:: Elemental Audio izbacio InspectorXL :: | lesha | Audio Software | 6 | 29-08-2005 04:17 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |
Elemental Inspector | kVu | Audio Software | 14 | 01-12-2004 10:46 AM |