|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ODLICNA STVAR, da malo oladim od ruznog Waves PAZ-a...
![]() a i free je ![]() FEATURES: Technical * Spectrum analyzer - Peak or Average - Fast or Slow * Customizable alarms for: - Headroom - Channel balance - Number of times audio waveform is clipped - Number of consecutive samples clipped - Total number of clipped samples * Peak meters * RMS meters * Channel balance meter * Customizable meter caution and warning zones * Headroom displays/readouts * Clip counters/readouts * Supports sampling rates up to 192 kHz * Altivec/Velocity engine optimizations * Multi-processor/Advanced multi-processor (AMP) capable Interface * Enable/disable spectrum analyzer * Enable/disable individual alarms * Set individual alarm levels using arrow controls General * Integrated SAVE and LOAD * Supports parameter automation * Plug-In formats supported: Mac OS X:VST, Audio Unit (AU), RTAS Windows: VST, RTAS Note: Mac OS 9 VST, 1.x version remains available for download but does not include all features of version 1.2. http://www.elementalaudio.com/produc...tor/index.html uzivajte i poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa zar nema nijedan komentar majq mu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
nisan jos pro-bo... 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
ruzan, premalen... meni se ne dopada. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa ajde dajte onda preporuku za neki analyzer a da radi kao vst...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
stavis recimo da ti signal koji ide u monitore ide i u pinguin (ili neki drugi standalone analiser) i kontroliras sve sto god u kompjuteru svira u svako vrime. na taj nacin mozes usporedjivat ono sto ti svira u logicu, winampu, wavelabu... 8) zar to nije pravo rjesenje? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() ![]() kad covek ne razmislja... ![]() Sve je to lepo, al pinguin nije free... a i nemam ga ![]() jel bi mogao da mi pomognes po tom pitanju ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Sandrobu se ovaj program ne svidja, a meni se, za ovo kratko vrijeme koliko sam imao na raspolaganju da ga upoznam, naprotiv, ba? svidio. Nadam se da daje realne brojke... Dodu?e, u zadnje vrijeme se igram sa "Harbalom" i on mi djeluje toliko mo?no da jednostavno nemam vremena gledat druge stvari dok ga skroz ne provalim. Svakim danom uvidjam koliko je mo?an, da je to za nevjerovat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
znaci, bilo sto da svira u konpjuteru, kliknen na pinguin i analiziran. ![]() javit cu ti za pinguin. nema problema, samo da ga digo ostavim, pa cu ti poslat link ![]() bdv: evo kako izgleda moj osnovni projekt (za original size klikni na sliku ![]() ![]() znaci, sve iz nuenda mi ide u veliki mixer, a preko direct outa ide sve u mali mixer, a iz malog u wavedest2, odnosno u wavelab. sve sto svira i sto se snima ide u wavedest1, odnosno pinguin. bdv. u velikom mixeru je jos sakriven jedan reverb kojega korsitin u monitoringu. kad pjevac snima, dam mu ga mrvicu u slusalice.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Elemental: Spot nam nece prikazat nijedna tv | Sasha Fishter | Razno | 49 | 28-12-2007 12:50 PM |
:: Elemental Audio izbacio InspectorXL :: | lesha | Audio Software | 6 | 29-08-2005 04:17 PM |