![]() |
Elemental Inspector
ODLICNA STVAR, da malo oladim od ruznog Waves PAZ-a... :D
a i free je ;) FEATURES: Technical * Spectrum analyzer - Peak or Average - Fast or Slow * Customizable alarms for: - Headroom - Channel balance - Number of times audio waveform is clipped - Number of consecutive samples clipped - Total number of clipped samples * Peak meters * RMS meters * Channel balance meter * Customizable meter caution and warning zones * Headroom displays/readouts * Clip counters/readouts * Supports sampling rates up to 192 kHz * Altivec/Velocity engine optimizations * Multi-processor/Advanced multi-processor (AMP) capable Interface * Enable/disable spectrum analyzer * Enable/disable individual alarms * Set individual alarm levels using arrow controls General * Integrated SAVE and LOAD * Supports parameter automation * Plug-In formats supported: Mac OS X:VST, Audio Unit (AU), RTAS Windows: VST, RTAS Note: Mac OS 9 VST, 1.x version remains available for download but does not include all features of version 1.2. http://www.elementalaudio.com/produc...tor/index.html uzivajte i poz! |
Pa zar nema nijedan komentar majq mu... :))))))))))))
|
nisan jos pro-bo... 8)
|
Quote:
ruzan, premalen... meni se ne dopada. :? |
Pa ajde dajte onda preporuku za neki analyzer a da radi kao vst... :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
stavis recimo da ti signal koji ide u monitore ide i u pinguin (ili neki drugi standalone analiser) i kontroliras sve sto god u kompjuteru svira u svako vrime. na taj nacin mozes usporedjivat ono sto ti svira u logicu, winampu, wavelabu... 8) zar to nije pravo rjesenje? :wink: |
:banghead:
kad covek ne razmislja... ;) Sve je to lepo, al pinguin nije free... a i nemam ga :( jel bi mogao da mi pomognes po tom pitanju ? :))))))) |
Sandrobu se ovaj program ne svidja, a meni se, za ovo kratko vrijeme koliko sam imao na raspolaganju da ga upoznam, naprotiv, ba? svidio. Nadam se da daje realne brojke... Dodu?e, u zadnje vrijeme se igram sa "Harbalom" i on mi djeluje toliko mo?no da jednostavno nemam vremena gledat druge stvari dok ga skroz ne provalim. Svakim danom uvidjam koliko je mo?an, da je to za nevjerovat.
:ike: |
Quote:
znaci, bilo sto da svira u konpjuteru, kliknen na pinguin i analiziran. :) javit cu ti za pinguin. nema problema, samo da ga digo ostavim, pa cu ti poslat link ;) bdv: evo kako izgleda moj osnovni projekt (za original size klikni na sliku ;)). http://www.kvartetgorgonzola.com/purgatorio/pro.gif znaci, sve iz nuenda mi ide u veliki mixer, a preko direct outa ide sve u mali mixer, a iz malog u wavedest2, odnosno u wavelab. sve sto svira i sto se snima ide u wavedest1, odnosno pinguin. bdv. u velikom mixeru je jos sakriven jedan reverb kojega korsitin u monitoringu. kad pjevac snima, dam mu ga mrvicu u slusalice. |
All times are GMT +1. The time now is 07:00 PM. |