Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Elemental: Spot nam nece prikazat nijedna tv (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20685)

Sasha Fishter 12-12-2007 04:37 PM

Elemental: Spot nam nece prikazat nijedna tv

?Bio sam u odborima, rezo vrpce crvene, radio ispod radara uz mito i koverte. Milijuni kuna na računu se talo?e, svi te mole za pomoć, uz tvoj potpis sve se mo?e. Ulizivo se tajkunima, ljubio si satove, prodao si dignitet za drago kamenje. Zavarao si narod, pokazo im srednjak, a oni su mislili da si po?tenjak?. To su stihovi pjesme ?Za?to te imam? zagrebačkog benda Elemental. Za tu su pjesmu snimili i spot, u kojem se izmjenjuju lica sretnih političara na domjencima i siroma?an narod koji kupuje na buvljacima. Niti jedna hrvatska televizija zasad ga nije prikazala.
- Poslali smo spot svim televizijama, ali sigurni smo da ga neće vrtjeti - ka?e Remi, pjevačica Elementala.

Video

toliko o lijepoj nasoj...

zvincic 12-12-2007 05:13 PM

Re: Elementarl:Spot nam nece prikataz nijedna tv

da je stvar malo energicnije slozena reko' bi covjek da imamo Rage against the machine na hrvatski :D:D

Oggy 12-12-2007 05:31 PM

"killing in the name of" ? :D

I mene je asociralo, ali objektivno nema veze pesma sa pesmom. Jedino to dizanje u srednjem delu podseca, ali nista vise od toga.

Ovaj spot ne bi pustila ni jedna stanica na svetu. Sve TV zavise od politicara jer kada se dele dozvole i frekvencije, sabira se koliko je ko bio "objektivan" u svome izvestavanju, pa sto "objektivniji", to si blizi frekvenciji.

A nije to tako samo kod nas. Zamislite da je Shot uradio ovu pesmu u SAD?
:rotfl::rotfl::rotfl:
Pa bio bi proglasen za teroristu, a ne da mu ne pustaju pesmu na TV-u...

Losa su vremena za istinu, definitivno...

LMstudio 12-12-2007 05:35 PM

Please dont Shot The Shot :scared: :please: :rafal:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Sasha Fishter 12-12-2007 05:35 PM

istina niko to nebude pokazal, al zato postoji youtube ... mada svi znamo istinu al eto tako je to u svijetu politike

DADDY Z 12-12-2007 06:28 PM

spot i stvar su OK...iskreno ne vidim nikakvih dodirnih tačaka sa RATM...

roginator 12-12-2007 07:59 PM

jebes takvu demokraciju i medije koji se kunu u slobodu tiska i govora.....

ovo je svi znamo veca mafija od talijanske i svi se samo smiju i pricaju bit ce bolje a lijepa nasa tone u PM DOLJE....zar ne SHOT???

SONG ODLICAN ...imate moj glas 100% ..ali na zalost ona dva estradna maga sa spota sto pjevaju za kampanju ... proci ce bolje makar imaju LOSE PJESME ili hmmm LOS GLAS ;)

ispadamo kreteni jer u hrvatskoj THOMSON, SKORO i BULIC sa svojim songovima mogu na stadione, a ELEMENTAL NITI NA TV :(

samo napred RULAJTRE ..ima nas koji vas slusamo :da: :da: :da: i gledamo....

e da ako je ovo teroristicka pjesma onda nas ima cca 50 % terorista u lijepoj nasoj......glupost

Oggy 12-12-2007 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 182855)

e da ako je ovo teroristicka pjesma onda nas ima cca 50 % terorista u lijepoj nasoj......glupost

Procitaj ponovo moj post, pa jos jednom razmisli o kontekstu u kome sam to napisao... ;)

Tomislav 12-12-2007 08:38 PM

Koja steta! Uzas!

Elemental sve 5, tjeraj dalje! :palac_gore:

dr.Ru 12-12-2007 09:12 PM

Elemental....... istrajte, moja podrska za slobodu svih prema svima

All times are GMT +1. The time now is 11:45 AM.