|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
lepo to kaze Krtza...SAMO LAYERING I DOBRI ZVUKOVI!!!
Koliko sam puta vido ljude da trpaju po 6 plug ins-ova na nogu i ne dobijaju zeljeni rezultat, a DOVOLJNO JE SAMO PROMENITI SAMPLE, staviti novi zvuk!! Ja se uvek zapanjim (kad dobijem nesto da miksam) kako ljudi stave prvi zvuk koji im dodje pod ruke i posle ocekuju da se to izvuce u miksu!!?? ![]() Kad se dobro odaberu zvukovi i samplovi, VRLO MALO treba da se cacka!! A danas ako nema libraries sa zvukovima, onda ih nikad nece ni biti!! I NEMOJ SVE DA SNIMAS STEREO !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
stereo?nikako, vise sam mono tip
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
...ili jos jednostavnije, za zvuk si odgovoran sam, oprema je tu samo da ti pomogne ili odmogne, ali sve na kraju zavisi od tebe. Tesko ti neko moze pomoci konkretnim savetom oko necega sto je pitanje ukusa.
Ja ti samo mogu reci da sve sto ti se ne svidi kako zvuci, distorziras. ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Morat ces malo citati tutorijale! Evo ti link za "Vrhunski bas" (u tekst formatu), ako ti moze sto pomoci.
http://www.rumski.com/forum/showthre...t=12146&page=4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nabavi si vst za Cubase - iZotope Ozone 3 i stvar riješena. Sam vst već sadrži unapred određene postavke za mastering , ali bilo bi bolje da pogledaš video turtorial i fino sve ručno izmasteriziraš. S tim da možeš neke od efekata stavit na svaki kanal posebno ili jednostavno "baciš" master na već izmixanu pjesmu. Ovo je pre#eben vst , a sadrži Paragraphic Equalizer , Mastering Reverb , Loudness Maximizer ,Multiband Harmonic Exciter , Multiband Dynamics , Multiband Stereo Imaging.
Uglavnom...pjesmu možeš dobrano "napumpat" a da neide u pikove... Last edited by M@dafak@; 26-11-2007 at 10:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Čas posla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
(nemojte da me shvatite pogresno) Jedno pitanje! Kako da budem lepsi i uspesniji i osvojim neke ribe? Trenutno sam ruzan i mrsav (moja predpostavka), Penelope Kruz je bila u semi sa Tom Kruzom {kako ja ovako ruzan(po mom misljenju) da osvojim Penelope}. I onda idu saveti: Upotrebi stereoide,produzi djoku itd. A zaboravio si da se u tebe zaljubila komsinica (po tvom misljenju bezvezna Nikolina cerka ucenica medicinske skole).
Elem ti trazis savet za mix, a ovde ti ljudi daju savet za mix, a pri tome niko nije cuo tvoj mix! Elem sreli se Zdravko Skender i Sasa Matic! I onda ga Sasa pita:Kako ide Zdravko? A Zdravko odgovara: Kao sto vidis Sale! Last edited by LACKY; 28-11-2007 at 05:42 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Upravo se tako i radi, kada neznas nista stavi preset. Mozda nije nista posebno ali nisi ni zasrao nista posebno u odnosu na ono sto si zasrao u prethodnom radnjama.
Tj. od onoga sto imas dobio si 2 mm bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako "ispeglati" (normalizovati) nivo zvuka u razlicitim wav-ovima pre snimanja na CD | jox | Tutorijali | 2 | 11-08-2009 10:52 PM |
Kako spasiti "sprzenu" audio snimku? | Koshpa | Audio Produkcija - Tehnike | 12 | 07-05-2009 01:22 AM |
EMU 1820 - "debeo" zvuk signala na preampima? | MUzzY | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 20-11-2008 06:31 AM |