|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#261 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Moderator
|
![]()
I ja imam Fujitone 3A... I šta neko zbilja to čudo nekad upali?
![]() hahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Senior Member
|
![]() Last edited by relis; 02-11-2007 at 11:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav Goasia!!!! P.S. UNITOR 8 MK II resava SVE ostale probleme, verujte mi!
![]() |
![]() |
#266 |
Pro Member
|
![]()
Relis ubodi si kod thomann.de 9U rack: K&M 40900. Nama ne naplačuju MwSt. Piše da je 8U ali zapravo je 9. U njega ti stanu - odozdo: Pulse (taman), Virus, Novation i ATC-X na vrh koji spojiš na 1U, a masu mu drži synth ispod.
Puno je lakše radit i nemaš brige da išta padne. Ja ni u snu nebih stavio uređaj od 1k EUR na da mi stoji tamo. Znam da neće pasti sam od sebe, ali ... razne situacije se događaju u studiju, ideš pomaknut neki kabel i ramenom malo mrdneš to i katastrofa. Rack je ipak jeftiniji od servica ATC-a i delako elegantniji za radit. Ili bolje, u rack fino staviš Pulse, ATC, Novation i efekt procesor. Ostane ti 1U za neki analog kompresor (must have za analogiju). Sa strane fino Q i Virus i imaš svemirski brod, pošto je i rack nagnut. Kablove potom možeš sredit sa vezicama i sakrit iza stola - to je to. Ako trebaš veći stol, imaš za 350kn rasprodaju u Pevecu još par dana! 160x70 cm. A ovaj prodaš ili daš nekom. Ja sam dugo vremena imao "divljak" verziju, ali sam rekao... jebemu ... jednom se živi, šta ću štediti na racku od 50 eur. A ipak je to studio, tu provodim neko vrijeme. Šta ću ostatak života gledat u te kablove i riskirat da mi neka sprava padne. Ako to idem radit, onda ću napravit kak spada. Kupio sam desktop rack i rješio se briga, nereda s kablovima, i sad je totalni užitak za rad. Last edited by Don Solaris; 03-11-2007 at 07:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Inace da, onaj stalak za cd-e je privremeno rjesenje, al nece atc-x pasti, ispod sam stavio par skot traka kao diftung, tak da se drzi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Member
|
![]()
Nov sam ovde - tj. prvi post - ima li boljeg threada za predstavljanje?
Izrazavam puno postovanje! nisam ocekivao OVAKVE zbirke ![]() @clusterchord: naletao sam na tvoje demoe nekih sintova [OBXa pamtim] respect! @Don Solaris: lepe recenzije na Sealed's [inace jedna od omiljenih strana] a imam utisak da tu ima jos igraca ... ... osecam se kao zalutao u hall of fame ![]() Sto se mene tice, nevelika kolekcija trenutno ukljucuje: Roland Juno 60 Oberheim Matrix 6 Yamaha DX7 MkI Yamaha TG55 Ritm 2 [cini mi se Kachatov fabrika - tako nekako - Rossija] i [1/2 moj] junost 21 [opet rusija] kao i ne-vijure: Yamaha RX11 Ace Tone FR3 Roland TR 707 + Akai S612 [beskonacni izvor zabave] a i S2000 [mnogo manje zabavan, ali odradjuje sve ostalo] lastbutnotleast - Roland MC50 [ja zapravo na ovome radim] Otisle mi baterije u fotoaparatusu, fotke sledeci put ... mada, ovo su dosadne, ceste masine, to svi znaju napamet... mozda bi rusi eventualno bili zanimljivi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |