|
|||||||
| Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ne okreći mi leđa
nisam to zaslu?ila, noćas bih popila i otrov s tvojih usana veruj veruj mi samo tvoja sam ljubavi. Nisi ti kriv nit sam kriva ja ljubav je igra nekad okrutna slaba je to uteha oprosti ?to sam te povredila. Vino za greh i noć za kajanje ?ta nam drugo preostaje neka novo jutro sve izbri?e.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Na postelji od suza
pocepana bluza, razmazan ru? na usnama, pored spakovan kofer dole čeka ?ofer hladna ki?a i prazna ulica. Ispod ove ?minke nema vi?e one klinke koju si stalno varao, budi čovek pusti me i vi?e ne tra?i me dosta si me lagao Varali smo vreme krali ali nismo znali koliko nas ko?ta to, sada mnogo vi?e boli jer nismo stali kad je trebalo.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Ti mo?e? da ima? sve, i
pare i moć, i ?enu za jednu noć, ali moju ljubav ne jer se ljubav ne kupuje. Sklapam ruke molim se, daj ?ivote javi se, ima li za mene neki srećan kraj, sve moje uloge su bile sporedne. Opet plovim niz reku sudbine sve su moje priče dosadne menjaju se gradovi putevi i oblaci, samo nema moje ljubavi. Jednom sre?ćemo se, ko zna gde, vatro hodaj uz mene ne daj srcu da ugasne, znam da idem kraju svom ali nema predaje.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Jo? jedna tambura?ka
Iznad Fru?ke gore skupio se sneg nikako da padne da zabeli breg, da legnem kraj tebe da te ugrejem zbog tog drva ja ne kupujem. Sunce kad uspravi prve pupoljke ne trebam ti vi?e zima nestaje, druga već me čeka ja moram kod nje ne mo?e bez mene kad vrućina je. Jednu grejem drugu hladim one vole ?ta im radim zato da se ?enim neću ?to da kvarim ovu sreću.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ne bole rastanci kad se
rastaju oblaci, i duga tiho nestane kad se boje istope niko ne zna gde odlaze ali uvek vraćaju se. Ti dragi znaj da ti gre?ke opra?tam, ali ja nisam ni oblak ni duga ja sam tvoja tuga, jednom će? shvatiti ali ja se neću vratiti. ?ivot vara najgore prvo ti da pa uzme sve, ne vrede ni suze ni molitve to je igra okrutna.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Evo jedne moje pesmice sto sam skoro snimio...
Sada znam,sada znam,sada znam,sada znam da kolko god vas povalim ja opet bicu sam bicu sam,bicu sam,bicu sam,bicu sam da kolko god vas ima ja cu uvek da vam dam pustam instrumental da me vozi mozak je kul al je srce ko eksploziv telefon zvoni pa hajde dodji ako zoves me za drustvo reci kako hoces al pozuri reci brzo bila bi direktna ispalo bi trulo kupicemo vino da ne klizimo na suvo slazes mi grimase kad ti kazem gde si duso a znam da te pali jer si ista kao druge kurvo preskoci lazi daj da vidim to pokazi skidaj lagano sa sebe sve te krpice i radi ja cu biti trambolina ti ces biti bandzi pusticemo film koji pocinje u dvanest sati sutra je nedelja nema puno poslova reci jedan razlog zasto ne bi duze ostala vidim da si kao svaka druga bejbe postala nemam stim problema jer me nista nisi kostala Sada znam,sada znam,sada znam,sada znam da kolko god vas povalim ja opet bicu sam bicu sam,bicu sam,bicu sam,bicu sam da kolko god vas ima ja cu uvek da vam dam Ranije sam mislio da mogu da vam verujem jer mama me je ucila da uvek budem dzentlmen tada sam poceo sa cvecem da preterujem jer tada nisam znao da je trebalo da fejkujem a sada setam knezom i veceras karam drugu kada resis da se skines prosledicu joj sutku sada ti je jasno zasto imam drugu vidim da si nervozna jer palis novu pljugu sutra necemo u grad nego idemo kod mene dolazim po tebe ti budi spremna bejbe malo boli u pocetku ali samo kada krene neces vise misliti na sranja i probleme sutra kad se probudis ne trazi objasnjenje trazila si ovo sada nisam ja za tebe spremi se obuci autobus ce da krene cujemo se prekosutra i ne seci vene Sada znam,sada znam,sada znam,sada znam da kolko god vas povalim ja opet bicu sam bicu sam,bicu sam,bicu sam,bicu sam da kolko god vas ima ja cu uvek da vam dam evo i snimljena... http://www.4shared.com/file/11902252...Sada_znam.html ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Nema vrdanja
reci na sunce....pardon na katodnu cev ili tft |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Anita, sad si me sjetila jedne moje pjesme koju sam sanjao (vecinu teksta!) i to na dalmatinski (
), iako tako ne govorim! Snimio sam samo demo, a pjeva moj kolega iz benda."Na hridi ?ivota" Odnit će me vali daleko od kraja lanterne mi vi?e put neće osvitlit nevera i jugo moj trabakul valja od kada vi?e ti moja nisi. Ka najslaje voće tebe san tija u rajskom đardinu di za me si cvala sa usana tvojih kad otrov san ku?a' da svit bi okrenil ti nisi ni znala. A mogli smo skupa ?ivit ka jedno ka jedna du?a sve dilit na pol, bez tebe ka stari nasukani brod na hridi ?ivota sad jide me sol... Music & lyrics: FrankoPanko |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|