|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Evo jos jedne pjesme u pop-rock maniri koju sam napisao Alenu Vitasovicu za festival "MIK 1999". Cisto sumnjam da cete nesto vecina vas razumjeti, ali zato nudim i prijevod!
![]() ![]() "Mrvu sriće" Ča je ki ovdi? Ča san ja, a ča si ti? Na ten svitu prokljeten svitu bez ljubavi. Da bin rekal ča ni besid! Da i je, kemu ih reć? Si su tuji, si bi?e si bi?e od lipote! Zač ljubav va ljudan spi? Niki ne zna kako to boli! Dvi beside pomogle bi da in du?u malo stepli, stepli i zbudi! Ju?to korak ili dva dili zemlju od neba, neka vrime ča pasiva mrvu sriće in torna, sriće in torna! ...prijevod bi otprilike izgledao ovako... "Mrvu sreće" ?to je tko ovdje? ?to sam ja , a ?to si ti? Na tom svijetu prokletom, svijetu bez ljubavi! Da bih rekao ne?to, nema riječi! Da i ima, kome ih reći? Svi su stranci, svi bje?e, svi bje?e od ljepote! Za?to ljubav u ljudima spava? Nitko ne zna kako to boli! Dvije riječi pomogle bi da im du?u malo ogrije, ogrije i probudi. Samo korak ili dva dijeli zemlju od neba! Neka vrijeme ?to prolazi mrvu sreće im vrati, sreće im vrati! Music & lyrics: FrankoPanko |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 10:34 PM |
Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 01:30 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |