Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-11-2007, 06:27 PM   #29
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Default Re: digi003 vs. ff800

kako mi je nekako sujeta nahranjena kad vidim da se neko grabi za pro tuls koji je kao bolji u sabirnicama i sve kao "lepse zvuci", i "fensiji" su ekvilajzeri i sve to... a onda kada pesma prodje miks i sve zive stupnjeve, zvuci kao go*no, tehnicki naravno...

man'te se corava posla i prionite na dinamicku i frekventnu (i ostalo sto ide uz to) obradu signala kako valja a ne na glupe prepirke sta je starije, kvochka ili jaje...

na ovom forumu ima ljudi koji znaju sa minimumom da izvuku maksimum i mnooogo vise ljudi koji sa dobrom opremom ne umeju da barataju kako valja... i sve opet zvuci Srpski, tj. Balkanski... a kao tezimo nekom svetu kome nismo ni do kolena...

ovo nije OFF topic jer jednostavno to je moj savet...

ako znas posao, odradices ga i sa deltom 1010, ili bilo cim...

ako ne znas... ne mogu ti pomoci ni najbolji konverteri, ni najbolji preampi, neve i ssl stolovi i ku*ci-palci...

kad vidim da mi neko polemise o tome sta ima bolju sabirnicu dodje mi da prdnem od muke... ovaj, mislio sam puknem...

ja glasam za ff800, to je moja sledeca karta (tamo jednom nekad) i kupovinom iste ne ocekujem da mi padne Andy Sneap ili Bob Rock sa neba i smiksa na istoj umesto mene albume, nego brate, zasukacu rukave i raditi kao i do sada na emuu...
hardver je glup sam po sebi... bez coveka najgluplja stvar ikada smisljena!
softver je malo pametniji, ali bez coveka takodje manje vredi....

hardveri i softveri se po malo razlikuju jedni od drugih... samo je covek problem u tom lancu...

ako si debil... nece ti nista pomoci, debil si... a takvih je mnogo ovde (balkan) svi misle da su producenti i baje, ali da bi to izveli treba im high end... e pa nesh kollega!

izvinjavam se, toliko

-Milos
Miha Blaze is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules