|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
kako mi je nekako sujeta nahranjena kad vidim da se neko grabi za pro tuls koji je kao bolji u sabirnicama i sve kao "lepse zvuci", i "fensiji" su ekvilajzeri i sve to... a onda kada pesma prodje miks i sve zive stupnjeve, zvuci kao go*no, tehnicki naravno...
man'te se corava posla i prionite na dinamicku i frekventnu (i ostalo sto ide uz to) obradu signala kako valja a ne na glupe prepirke sta je starije, kvochka ili jaje... na ovom forumu ima ljudi koji znaju sa minimumom da izvuku maksimum i mnooogo vise ljudi koji sa dobrom opremom ne umeju da barataju kako valja... i sve opet zvuci Srpski, tj. Balkanski... a kao tezimo nekom svetu kome nismo ni do kolena... ovo nije OFF topic jer jednostavno to je moj savet... ako znas posao, odradices ga i sa deltom 1010, ili bilo cim... ako ne znas... ne mogu ti pomoci ni najbolji konverteri, ni najbolji preampi, neve i ssl stolovi i ku*ci-palci... kad vidim da mi neko polemise o tome sta ima bolju sabirnicu dodje mi da prdnem od muke... ovaj, mislio sam puknem... ja glasam za ff800, to je moja sledeca karta (tamo jednom nekad) i kupovinom iste ne ocekujem da mi padne Andy Sneap ili Bob Rock sa neba i smiksa na istoj umesto mene albume, nego brate, zasukacu rukave i raditi kao i do sada na emuu... hardver je glup sam po sebi... bez coveka najgluplja stvar ikada smisljena! softver je malo pametniji, ali bez coveka takodje manje vredi.... hardveri i softveri se po malo razlikuju jedni od drugih... samo je covek problem u tom lancu... ako si debil... nece ti nista pomoci, debil si... a takvih je mnogo ovde (balkan) svi misle da su producenti i baje, ali da bi to izveli treba im high end... e pa nesh kollega! izvinjavam se, toliko ![]() -Milos |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digi003 Firmware update | Cadaverous | Computer Hardware | 5 | 25-06-2008 12:42 AM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |
Digidesign Digi003 | bumbar | DSP forum | 15 | 01-10-2004 10:28 AM |