|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Znam da ovo isu mali oglasi, ali nemogu da odolim, dakle:
Menjam vise od 30 godina iskustva, za samo 25 godina mladosti. Nije merodavno, za nasu profesiju. Pre dosta godina sam pustao neku test plocu i konstatovao da ne cujem ni jednu frekvenciju iznad 17.5 KHz, a nedavno sam bio na ORL, posto mi je desno uvo bilo malo zagluseno, oni isprali par puta, pa me testirali i rekli mi da mi je sluh super na oba uva. Pitam ja njih, a do koje frekvencije vi merite taj super sluh? Do 8 KHz, bio je odgovor. Njima je bitno samo da covek razgovetno cuje govor, a muzika mu dodje kao luksuz. ![]() RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Zaista ne kazem ovo zbog starijih ljudi na forumu, ali, poznajem ljude mlade u 65 godina (konkretno recimo otac moje drugarice i bivshe pevachice, kojeg zna i Peruzza... koji u svojih 65 pravi entuzijasticki jazz band ![]() ![]() Sto se tice sluha... koliko znam, to je jasno i zvanicno definisano... sluh pada za po 1000 na svakih 10 godina zivota, ali to ne vazi ukoliko se sluh trenira (radi). Takodje kazu da buka ( zive svirke i urlanje pojachala na bini ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja takvih znam puno... Aj se sad vratite na topic... ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bodan i Zzare Stankovic!!! Tim ljudima NISTA nije tesko, narochito kad je muzika u pitanju!!! I liga!!!
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
kada se sve zabere i oduzme, ja sam definitivno za ff800 .. Bolja je sprava po mnogo cemu posebno ako nisi napaljen na protools i efekte koji idu uz njega .. u fazonu. bolje od uada,poco plugova ..
![]() ja cu pazariti jedan 003 ... ali samo zato sto me svrbe pare .. neka stoji .. a tu je i PT ko voli da radi u njemu neka izvoli .. eto,napravicu cu uslove i za PT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
hoces da kazes da kada jednom probas drogu postajes zavisnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Zavisi od osobe...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]()
ko misli da ce kupovinom digidesign-a i koriscenjem protoolsa da doprinese kvalitetnijem radu,produkciji .. samo napred .. ja nisam takvog misljenja ..
p.s. ne mislim ni na koga .. globalno .. pricajuci sa ljudima .. svi mi kazu u fazonu .. znas protools bolje zvuci,bolje sabira ..neverovatni EQ i ostali pluginovi, pa onda kada krene prica kao: .. jaooo da vidis kako radi EQ,samo malo pomerim a ono ogromna promena na bolje i sl.... meni se samo smeje kao i sada ![]() a da ne kvarim mnogima uzivanje,i da njihovu ubedjenost ne dovodim u sumnju samo cu cutati .. pa cu cak i ja kupiti jedan komad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digi003 Firmware update | Cadaverous | Computer Hardware | 5 | 25-06-2008 12:42 AM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |
Digidesign Digi003 | bumbar | DSP forum | 15 | 01-10-2004 10:28 AM |