|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Naravno da gura....
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
SuperModerator
|
ivane brate po avataru
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
kako mi je nekako sujeta nahranjena kad vidim da se neko grabi za pro tuls koji je kao bolji u sabirnicama i sve kao "lepse zvuci", i "fensiji" su ekvilajzeri i sve to... a onda kada pesma prodje miks i sve zive stupnjeve, zvuci kao go*no, tehnicki naravno...
man'te se corava posla i prionite na dinamicku i frekventnu (i ostalo sto ide uz to) obradu signala kako valja a ne na glupe prepirke sta je starije, kvochka ili jaje... na ovom forumu ima ljudi koji znaju sa minimumom da izvuku maksimum i mnooogo vise ljudi koji sa dobrom opremom ne umeju da barataju kako valja... i sve opet zvuci Srpski, tj. Balkanski... a kao tezimo nekom svetu kome nismo ni do kolena... ovo nije OFF topic jer jednostavno to je moj savet... ako znas posao, odradices ga i sa deltom 1010, ili bilo cim... ako ne znas... ne mogu ti pomoci ni najbolji konverteri, ni najbolji preampi, neve i ssl stolovi i ku*ci-palci... kad vidim da mi neko polemise o tome sta ima bolju sabirnicu dodje mi da prdnem od muke... ovaj, mislio sam puknem... ja glasam za ff800, to je moja sledeca karta (tamo jednom nekad) i kupovinom iste ne ocekujem da mi padne Andy Sneap ili Bob Rock sa neba i smiksa na istoj umesto mene albume, nego brate, zasukacu rukave i raditi kao i do sada na emuu... hardver je glup sam po sebi... bez coveka najgluplja stvar ikada smisljena! softver je malo pametniji, ali bez coveka takodje manje vredi.... hardveri i softveri se po malo razlikuju jedni od drugih... samo je covek problem u tom lancu... ako si debil... nece ti nista pomoci, debil si... a takvih je mnogo ovde (balkan) svi misle da su producenti i baje, ali da bi to izveli treba im high end... e pa nesh kollega! izvinjavam se, toliko ![]() -Milos |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Mason
|
Quote:
Bob Rock, Rick Rubin, Idekius, Trevor Horn... ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
)))mada kapiram da uz ssl-a dobijas i malog crnca koji je smesten u nogarima za sto, koji zna sve radnje pa cak i miks, ono kao, ako ne znas kako da smiksas nesto, pozoves crnca da ti namesti difolt preset na stolu i da ti uradi pripremu za mastering ))bez uvrede, ja volim crnce ne vredjam ) samo su mi simpaticni u ovim naci poshalicama
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ivan Lekic
|
|