|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Roland flanger u racku, Roland Dimension 4, Nova Systems Aural Exciter, Bio je i DBX stereo kompresor, onaj crni (nismo ga mnogo koristili) Secam se i da smo koristili Electro harmonix "small stone" phaser, morali smo preko direct boxova, zbog impedance, monitori su bili ALTEC 604-8H u custom made kutijama, i neizbezne Yamahe NS 10 tek su se pojavile tada kod nas... Alteci su bili "ganjani" sa CROWN DC 300, a Yamahe + jos jedan par nekih malih AR zvucnika sa tada jako dobrim SANSUI AU 919. Mixao je Theodor Yanni, sound engineer iz Australije koji se tada zatekao u Beogradu, i mi ga "isplatismo", pa je doduse pod nasim nadzorom to uradio mislim za 2 ili 3 dana (popodneva) Toliko se secam, mislim da je uglavnom to, ali moram da napomenem da smo SAMI radili akustiku u studiju na osnovu tzv "boltovog niza" i LEDE dizajna - napred gluvo, pozadi britko, sa spanskim zidom veoma rapavim, i nekim primitivnim difuzorom pozadi, ali je to tada sigurno bila najbolje zvuceca rezija u gradu, jer ostale su bile modifikovani podrumi "ogluvljeni" do bola. Nije bilo ni interneta, a ni Googla, do svakog podatka se veoma mucno dolazilo, i da nije bilo naseg "dubokog" poznanstva sa nekim ljupkim stjuardesama, tesko bi zavrsili te zadatke, a naravno bio je tu i cuveni SFRJ pasos (tada najskuplji na crnom trzistu) pa se u New York putovalo kao do Panceva, a o Londonu, i slicno da i ne govorim... Izvinjavam na smoru i off topicu...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |