![]() |
Vasa top 3+ dream sinta..
Relisov topic o ATC-X, i spominjanje 2 njegove "dream mashine" me ponukalo da nikad nismo napravili "standardan" naj sint topic, da vidimo koja su vama 3 apsolutno naj/best/dream sinta, apsolutno subjektivno. bez opravdanja i ogranicenja.
mislio sam bilo bi zanimljivo da listate top3 od onih koje ste imali/probali/imate, i onda top 3 bez ogranicenja, sve ukljuceno do daske (znaci ferrari/moog/kim basinger varijanta :)).. *filozofiranja o smislu i poanti takvih listi je strogo zabranjeno. :mad::mrgreen: ko nece da igra, nek ne igra.. pa ko ce prvi? droginator? solaris? milos? ajmo.. |
Re: Vasa top 3 dream sinta..
evo moja top 3 su sigurno OSCar,roland system 100 i Pro one
|
sto imam : Waldorf xt ,Matrix 6 , Roland MKS-80 , v-synth ,JD
sto nemam : Pro One , Jupiter 8 , MiniMoog , Xpander ,Kyle Minogue :) jebga Chluster 3 je malo ;) |
joj LUSTERCHORD pa da 3 je malo :p
ali ajde ako se vec pita...mada mislm da se zna BROJ JEDAN JE i uvjek ce biti MINIMOOG jednostavan a UBOJICA BROJ DVA PROPHET 5..mada necu ga sad revizirati ali volim obje verzije!!! BROJ TRI JE EMU SYSTEM EMU MODULAR.......nabvit cu ga prije ili kasnije mamu mu poljubim ;) bas ako vas zanima slijedeci na listi su JP8 i MEMORYMOOG eto moje top liste |
ARP 2600 (imam ga), PROPHET 5 (u planu da se uzima) i Syntex Elka.
|
Ajd,nije me bilo na forumu nedelju dana i samo jedva cekam ovakav thread:D :
1. CS80 2. Oberheim 8-voice(mada veselo za podesavanje patcheva pa mozda i 4 voice dolazi u razmatranje :D ) 3. Moog Modular :) :da: |
Od tih kojih imam:
Arp 2600 System 100m Andromeda A6 A od onih kojih jos nemam: Minimoog Jupiter 8 Macbeth M5 A od onih koje verovatno nikad necu imat: Club of the knobs - Analogium Buchla 200e Roland System 700 |
...ja sam skroman :)
1. Andromeda 2. Minimoog 3. JD 990 4. Dave Smith Evolver ili Virus TI ... i ko sto rekoste, malo je 3 :D matrix 12, prophet, juno, sh, mks, se atc... ...i e4xt :D znammm nije synth ali ima moooda :D pozz |
Uf majku mu samo 3!!!.....:banghead:
3 koja nemam a necu ni mati :
|
^ja sam josh skromniji, albino, absynth i massive.. :D
shalim se.. TI, juno 60, Nord Lead2.. |
All times are GMT +1. The time now is 10:27 AM. |