|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Na kraju se iapk nesto desava za ozbiljno ....
3) there will be new products that are much better and far more advanced than the Neuron, scheduled for release in mid 2008 if all goes well. I don't have any details on them yet that I can share but the technology will be far more advanced than what the Neuron has used so far. If we find a partner we might again make this a hardware (let's talk about these 80 core chips that Intel are developing ![]() Drugari hranite kasice prasice da budu lepe i debele, a kada se ovo cudo pojavi onda KRK i pare na sunce. ![]()
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da bi orig topic trebalo rasparcelirati. Na:
![]() Po?to znamo da je najbolji synth onaj - koji korisniku omogučuje da najbolje ostvari zadane rezultate. Pa tako, kod nekog je to brzina produkcije (soft sintovi), kod drugog debljina bassa, kod trećeg hi-fi čistoća zvuka, kod četvrtog masa klavijature koju mora da tegli sa sobom celo vreme i tako dalje i tako dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() Last edited by Don Solaris; 29-10-2007 at 12:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Super mi je ideja od don solarisa!
Evo moje ljestvice po tipovima: Monofoni analogni: 1. Minimoog 2. Pro One 3. ATC-X Polifoni analogni: 1. Synthex 2. Memorymoog 3. CS80 Digitalni: 1. JD990 2. Virus B 3. Wavestation VA: 1. Virus B 2. Nord 3 3. Supernova 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Monofoni analogni:
1. Pro One 2. Minimoog 3. MS-20 Polifoni analogni: 1. Jupiter 8 2. Prophet 5 rev2 3. MKS-70 Digitalni: 1. JD990 2. Wavestation 3. D-50 VA: 1. Waldorf Q 2. AN1-x 3. Ion |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Moja je "skala" skoro potpuno ista kao DONova, s' razlikom da bi u polednjoj grupi umesto Waldorf Q stajala Supernova 2, koju doduse nisam imao licno, ali sam je dosta "ispipavao", (par popodneva) i obrnuo bi redoled prva dva sinta u prvoj grupi, znaci 1=MINIMOOG 2=Pro One. Sto se poslednje grupe tice, mislim da bih veoma rado kupio ION, sto cu verovatno i uciniti, obzirom da je finansijski veoma dostupan (Citaj - skoro dzabe)
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
P.S. veoma me cudi sto bas NIKO nije spomenuo nijedan sint firme ARP, cija sam dva modela imao, a takodje i cuveni "OMNI2"
Sint 2600 je naprosto legendarni, i na njemu sam napravio nalepsi SAW BASS koji sam ikada imao prilike da koristim. On je takodje bio cudan, jer je mogao da svira i 2 glasa (duophonic) naravno, ne bas nezavisna... Veoma mi je zao sto sam ga prodao, ne znam mu cak ni ime, bio je iz Ljubljane, i kada je cuo da prodajem, doputovao, ispljuvao pare, popio kafu i otisao na avion. Cini mi se da se predstavio kao klavijaturista grupe "Jugoslavija" za koju nisam cuo ni tada, a ni sada. Inace, vecinu sintova na tadasnjoj ploci grupe "ZUR" i na singlu "meteorologija" svirao sam na ARPovima i malo na OBERHEIMU FVS 4
![]() |
#29 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Moja 3 dream sinta? Vrlo me zanima JD990 posle price sa clusterchord-om, a inace me privlaci Elka Synthex i Virus TI. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Sto se tice Neurona, instalira se Vista i ubaci 8 gbytea rama pa se makar ima fore cackati pola sata Neuron VS dok ti ne pojede ceo ram ![]() Eh Slowstar ,bas sam se dvoumio da li na trece mesto da stavim Arp 2500 ili Moog Modular ali Clusterchord me "zatrovao" Tomitom i Carlosom tako da nisam mogao da odolim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |