|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
...
Last edited by Nikolic; 28-07-2006 at 04:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
blip
blip blip Zemlja zove Vasionu, zemlja zove Vasionu. Reasone javi se. blip blip blip
![]() |
#33 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
...
Last edited by Nikolic; 28-07-2006 at 04:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Ni ozbiljni jos niste postali u vezi Reasona a vec se za******te.
Pa pusti NN-XT kroz Subtractor ako zelis tweakovati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Senior Member
|
![]()
prejaka i presmesna pesmica o reasonu.njihova steta sto ne znaju serbski....plako sam od smeja dok sam cito ovo chudo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Sta da vam jos kazem kad ste sve rekli... Odlicna masina, koristim ga vec 3,5 godine i ne planiram da ga menjam. To je taj interfejs koji mi odgovara. Los kvalitet zvuka koji izlazi iz reasona je cist trip. Ljudi se tripuju zbog toga najvise zato sto su reasonovi instrumenti totalno "suvi" generatori zvuka, za razliku od vsti-a koji na sebi imaju implementirano 309834532 sminki kako bi zvuk zvucao "deblje". Uz malo vise znanja mozete od subtractora ili malstroma (ili cak oba zajedno, a sto da ne i x 64) napraviti instrument koji moze da zvuci bolje od vecine vst-a, i to da zvuci bas onako kako ste vi hteli! Mada, priznajem, lakse je uzeti vst koji ima u sebi 128 gotovih patcheva, i lepo izabrati onaj "najlepsi" i svirati ga. E sad postoji cinjenica da je reasonov mixer BIO loseg kvaliteta, sto je umnogome ispravljeno patchom 3.04. (ko ga nije instalirao obavezno neka nabavi). U tom slucaju cak ni to ne mora biti problem jer uvek moze da se koristi neki advanced mixer i render rewire master program. pozz
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
svaki program ima svoje mane i vrijednosti.kod reasona se svima sviđaju stabilnost,izravnost i kreativnost u radu itd,a minus je lo? audio engine i dvodimenzionalnost zvuka.po?to radim u cubase-u puno puta sam se pitao za?to ljudi uopće spajaju isti rewireom kad u cubase ima? gomilu sinteva koji rade bolje ,a i ne otvaraju se 2 programa bezveze.po meni kontakt,halion,battery,absynth i gomilu ostalih zvuče 3 puta bolje pa stoga nema nikakve potrebe za plugiranje reasonovih.dobre reasonove fore su mogučnost kombiniranja i patchiranja njegovih instrumenata preko cv-a ,ali i to već zna postati komplicirano.mislim da je sve dobra reklama,a i navika-reason je bio zanimljiv(i jo? uvijek je)?to je bio drukčiji od drugih time da je ustrojen kao klasičan studio rack s pravim kablovima te je time trebao postati zanimljiviji i logičniji za kori?tenje od drugih klasičnih audio sequencera.sve je to na kraju samo navika i ni?ta drugo-tko voli nek izvoli...
?to se tiće prodigy-evog albuma to su besmislice ?to se pi?e.tko bolje poslu?a ćuti će da su skoro svi zvukovi skinuti s hardware-a npr uvijek prisutni jd990,moog ,ms20,ms2000 i microkorg,prophecy,sh101 i mnogo drugih.meni se ćini da mu je dojadilo stvarati aran?mane u starom cubaseu i w30 pa je posegnuo za reasonom jer mu je in?injer zvuka u strongroom-u to predlo?io.znači samo čisti sequencer i ni?ta vi?e.čak i stare efekte fura i to boss se70,culture vulture,stompove i gomilu drugih.zvuk je dobro isproduciran zbog pt-a ssl i gomilu starog dobrog hardwarea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Junior Member
|
![]()
Bas me cudi kako nisam ranije primetio ovaj post a najveci sam fan reasona od kada je izasao!!!!!
-Reason je zakon,mozda izgleda kao gomila vst-ova na jednom mestu ali to definitivno nije.... -Mozes da uradis koju god hoces vrstu muzike i od klasicne do najgoreg tranca nema razlike...zvukovi su tu...a ako nesto nedostaje na internet pa po refill.... -Koristim ga od prve verzije i nikada citaj "Nikada" se nije ubagovao ili otkazao poslusnost sto meze da se desi sa Cubaseom lako.... -Super radi u rewire modu ako da kome je potreban i cubase slobodno....mislim da je Cubase i reason perfect kombinacije -Veoma je lak iako a oko neizleda a mogucnosti su mu velike.... pogotovo ako znate da baratate sa kablovima pozadi.... -Veliki broj uredjaja na jednom mestu koji mogu da zamene ceo studio.... -Nesvidja mi se samo zato sto nema podrsku za mp3 no dobro ipak je wav onaj surovi zvuk ... -Naravno tu su i svi osnovni efekti koji ce ikad zatrebati od distorzije do reverba.... -i gomila ljudi ga koristi takodje posetite www.reasonstation.net |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolji kvalitet snimka | pevac | Computer Hardware | 16 | 11-03-2009 02:26 PM |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
kvalitet zvuka | liman021 | Razno | 60 | 24-04-2007 05:02 PM |
Kvalitet optickih kablova? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 26-03-2005 07:59 PM |
Kucni studio i kvalitet zvuka? | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 32 | 26-01-2004 12:05 AM |