|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
1. U pregovorima su rije?ena autorska prava SAMO na papiru, ?to ne znači da se provodi u praksi. Sve će to biti rije?eno kada udjemo u EU...najvi?e zahvaljujuči kapitalu, a ne dobroj volji. 2. Morala sam sudskim putem zatra?iti godi?nje izvje?če ZAMP-a za 2007 i 2008 i već 2 godine odugovlače s tim, iako ima je vi?i trgovački sud naplatio 4 kazne za nepo?tivanje suda. 3. Imam playliste i plahtice (bilo je ne?to vi?e od 8 puta, ali sam se zakačila za tvoju brojku) i sve je predočeno sudu. 4. Ne prati? tok rasprave...naplata u zemljama koje sam spomenula je polugodi?nja i/ili godi?nja (kako gdje), ali je kontrola izvje?ča mjesečna. Zar ti misli? da nema neograničeno puno mjesta za muljanje kada se izvje?če predaje na kraju godine?!? Razmisli malo... 5. ZAMP je djelomično prekopirao ?vedski zakon o autorskim i izvođačkim pravima, ali najbitnije dijelove (kontrola, naplata i za?tita autora) je elegantno zaobi?ao. 6. Itunesi nisu u Hrv. ISKLJUČIVO zbog nerje?enih autorskih prava Doći će zajedno sa EU. Mark my words!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sla?emo se u tome da ovo nije privatna prčija i nema nikakvih problema da se u ovu raspravu uključi tko hoće. Naravno, sa kvalitetnim argumentima. U krajnjoj liniji, ja sam se osvrnula sa shotov post...ti si se ubacio. TVOJE skromno mi?ljenje o MOJIM problemima zadr?i za sebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |