Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Pravna Pitanja

Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom.

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-12-2010, 11:56 AM   #23
Evan Gore
Junior Member

Default Re: kafici i diskoteke protiv SOKOJ-a !!

Quote:
Originally Posted by Multicom View Post
Ako je netko uspjesan i zbog toga popularan pa se kao takav vrti izvanprosjecno na radiju i telki ne znači da se nekom "uguzio". Zar je grijeh i pogre?no postati uspje?an zahvaljujući svom talentu ? Zar je grijeh jesti govna,liti krv i znoj biti uporan, pametan i na kraju uspje?an ? Jel to znači negdje se"uguziti" ? Zar je sve ?to je underground i ima 12 obo?avatelja cool i ispravno ? Zar je pogre?no imati publiku koja te voli slu?at ? Zamp isplaćuje novce svima, najvi?e onima koji se vrte, ?to je i logično jer nisu humanitarna organizacija. Ako ti se pjesma vrti 8 puta godi?nje na nekim lokalnim radijima, pa ?ta se buni? ? Nisi talentiran, nisi dobro napravio, ?ta moramo kenjat po svemu ako smo ljubomorni zbog nečijeg uspjeha. Odmah se pozivamo na politiku i urote od strane Tončija Huljića, Thompsona i njima sličnih. Budala?tine ! Ljubomora, netalentiranost, nerad, zavist i gledanje u tuđi tanjur jer problem.

Nema? pojma o čemu priča?.
ZAMP NE isplačuje novce svima...pogledaj način njihovog rada, malo se obrazuj pa se onda uključi u raspravu.

Vodim sudski spor protv ZAMPA već 4 godine, upoznala sam se sa materijom i imam vrlo dobrog odvjetnika...i čekam ulazak u europsku uniju, jer tada će stvari malo drugačije izgledati.

Uzmimo kao primjer da se moja muzika vrtila brojkom i slovom OSAM (8) puta...ja za to moram dobiti novce od OSAM (8) izvodjenja MOJE muzike.

Zamp se hrani ovakvim naivcima poput tebe, i ti i tebi slični ste krivi za ovakvo stanje u regiji.
Vi ste puno veči problem od ZAMP-a.

Da citiram jednog velikog Balkanskog pjesnika:
"Krivi smo mi, koji smo ćutali"
Evan Gore is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules