|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Evo ovako........Ja vama svima puno vjerujem i cijenim to ?to se mo?ete spustiti na razinu nas pocetnika i objasniti nam neke stvari......drago mi je ?to ovaj forum postoji........Rekli ste da je Wavelab editor, a Cubase sekvencer.......Wavelab sam usvojio u totalu.Cubase sam nabavio + tutorial pa ?u polako.......ali je puno komplexniji i za*******...........Recite mi proces snimanja, editiranja, remixiranja, zavr?avanja...(upozorenje:za sada me ne zanimaju ama ba? nikakvi semplovi, midiji, ve? ?isto snimanje audia)...Po mom mi se ?ini da ide ovako: snimi? sve u Cubase-u......slo?i? sve po kanalima i to prebaci? u Wavelab. U wavelabu radi? zvuk(Eq, VSTove, glasnocu, panorame itd. itd..).....ali gdje u Wavelabu.......Jel to mo?da audio monta?a?.......E onda se ja pitam: Za?to bi prvo snimao u Cubase-u koji je(zasada) pun k.... kompliciran, ako to mogu odmah snimiti u wavelabu, odrezati, obraditi, spojiti, montirati i zavr?iti......da li tako gubim na zvuku ili je u necemu drugome problem?......jo? jednom napominjem: semplovi i elektronicki instrumenti me (zasad) ne zanimaju.........................Bio bih jako zahvalan kada bi mi netko opisao proces snimanja.....editiranja....masteriranja.....koji program.......naj?turije i jednostavnije ?to mo?ete.....u par rijeci........................mo?da se samo bojim Cubase-a.......a mo?da mi on zapravo ni ne treba? Razuvjerite me i uvjerite..........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Znate i sami kol'ko je lijepo kad upali? Wavelab a ono sve ?areno i veselo....a onda nabavi? jo? noviju verziju koja je jo? ?arenija....ma milina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Koliko tek sarenila ima u Cubase-u i Nuendu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() booooogami si napredan 8) Quote:
![]() ![]() ![]() btw: uhvati se sx-a ili nuenda ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
ma jebate....nije u totalu, al taman onolko kolko mi treba...A i pitam vas jer ja ne znam ni 20% (al znam kolko mi treba) pa bi neko ko zna i 20% bio puno od pomo?i........al ko zna.......mo?da ja wavelab i znam vi?e od 20% pa zato ne znam ni?t drugo.............................
Objasnite mi ko djetetu od 7g..................... Pade me dileme, ne mogu da spavam!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
ti reci tocno sto zelis napravit i mi cemo ti sugerirat kako?
audi montaza je mocna stvar (ustvari bila je mocna do pojave sx-a), ali je sigurno kompliciranija za radit od sx-a ili nuenda, a daje puno manje mogucnosti. kako ti uopce mislis snimat u wavelab i to sve sinkronizirat? mislis li snimat vise kanala odjednom? pretpostavljan da?! olaksaj sebi zivot i uhvati se nuenda ili sx-a!! trebat ce ti vrimena da naucis, ali u wavelabu ces samo zablesit, a neces nista napravit!
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sta ce ti Wave lab ako jos nisi nista naprvio u Cubaseu/Nuendu. Svladaj uz nas ovo pa onda pitaj kako se u Wavelabu........
Razumijes? Ne trci prema cilju dok jos sudija nije oglasio pocetak utrke. Wavelab?????? Ma kad dobro odradis u Cubaseu/Nuendu tad ti Wavelab i netreba.Mozda i treba al tako se kaze. Pa gje me nadje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Predpostavljam da imate pravo........Zapravo------------ja sam samo probao neki demo od cubase-a("cubase VST") i sku?io sam da ima sve isto ko i wavelab, samo ?to je wavelab jednostavniji......sve crta? i pi?i?.............polako ?u ja.................a ljudi nemojte ?ta zamjerit............zna? kad te ne?t pati pa nemo? spavat.... :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Gdje se mo?e nabavit.....skinut?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digitech Vokalist 2 Protiv Helikona | aleks | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 26-09-2008 05:42 PM |
Znam da cete da odbijete, ali ipak da probam... | idekius | Predlozi i sugestije | 37 | 03-07-2005 01:40 AM |