|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 | ||||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
ne provociram, nego ozbiljno, mislim kako ste uvjereni, usprkos sto radite 20 godina da ovo sto ja hocu je nepostizivo? pa to cijela glazbena historija ima, SVI, samo ne u zadnjih 10 godina. a tih godina se pocelo zesce raditi na DAW-ovima. i da, rock bend ne bi snimali! pa tu mozda lezi taj zec!!! ![]() Quote:
upravo snimamo bubanj sa milijon mikrofona, kad bude gotov mogu poslat snimke. paralelno kroz dva uredjaja pa cemo blendati koji kanal ce biti glasniji od kojega plus eksterno stelanje zvuka. od svakoga imamo po cak par layer-a pa cemo ih slagati. netko bi stavio sample-ove ili nesto deseto, ne vidim problema. javim ako je sto bilo. glavno da vi svi sto "znate" odradjujete to ipak kako treba. da, rock bend. ali nije cak pitanje niti mog benda, nego dajte mi taj sut, bilo koji zanr, ma bilo sta, nije bitno rock bend ili tibetian ceremonial music. izgleda da se i nakon 8 stranica ne kuzimo. mozda da finimo temu posto smo se poceli vrtiti u krug. ako netko ima koji savijet, preporuku oko opreme, nacin snimanja... s kojom bi se moglo postici sto trazim, molim da mi pomogne. hvala svima, izvinite ako sam imao ostar jezik, ovo mi je zivot, sav sam u tome i onda mi zaleti u zaru. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Debljina apsorbera | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 02-04-2010 08:20 PM |