|
|||||||
| Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
exactly, samo nema nista bez eq-a uvek ima nesta za podici i spustiti
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Evo da ne kažete da smo ispitujem bezveze
Ponovno sam krenuo u dotjerivanje midi projekta,ono što mi je google predožio,stišavanje pojedinih instrumenata na dobama gdje nisu toiko bitni,tako da sam dosta njih s veocityjem stišao na dobe gdje kick lupa da on dođe više do izražaja. nabavio Triology,prva liga su bassevi našao sam jedan dobar deep bass i s njim odsvirao,u Nexusu našao solidan kick i spustio ga par tonova niže nego što je bilo da dobije dubinu... I saxlab-predobro zvuči pa sam i njega ubacijo i odsvirao nove dionice na saxu,bit će stvar puno bolja. A ovaj mislim da ću na drugo mjesto ići a mastering jer ovo do sada je sve prekompresirano i ugušeno. Onaj tutorial u mom prvom postu nevjerujem da ću sljediti kod mixa,samo svoje uho i neka dobro znana pravila.HVALA svima! Jedno pitanje čuo sam da je dobro u mixu kick pomaknuti u jednu stranu malo a bass u drugu iako su mono kanlai,nema mi neke logike ai lik kaže da će manje smetati jedan drugom? zaključio sam što manje pluginova,EQ,bustova i sranja to bolje Kad dođem do audio mixa evo mene opet!
Last edited by djtopa; 29-03-2010 at 11:05 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Nemoras pomerati. Samo ostavi nogu ponekad samu, isto tako i bas. Tada ne moras nista da seces sa eq.
Probaj jednostavan test. Upisi 1/4 (tri tona, noga + bas istovremeno) N N N B B B i to upredi sa (samo noga, pa samo bas, pa oboje). N x N x B B I drugo jednostavno resenje: bas mono, noga siroka. Jedan MONO kanal za bas, a nogu stavi jedan kanal levo drugi desno. Na jedan stavi kompresor koji malo radi, malo ne radi, ako pumpa, jos bolje. Ili mozes na jedan staviti malo kratkog reverba, ili eq na jednom malo pojacas bas i visoke, na drugom malo srednje... Imas dosta interesantnih resenja... To se brzo isproba, bices vrlo zadovoljan. Last edited by google; 29-03-2010 at 08:41 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Ponekad kada imas sustainovan kick koji ti se bas svidi ubaci SPL De-Verb ili Transient Designer -vrlo korisna alatka
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|