|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
sto si se toliko primio na coveka? Mogu da ti garantujem da se na kraju neces ukakiti kad ti bude smiksao stvar.... i ja sam radio jedno vreme u studiju gde su moji idoli iz 80-ih (Stock Aitken & Waterman) radili i napravili / snimili i izproducirali preko 100 TOP 40 hitova i prodali preko 100 miliona ploca, pa se nisam toliko nazario..???! Ok, respect...ali kako znas da nece dati svom sinovcu ili pomocniku da odradi to za $400..? To ti je kao on-line mastering...nikad neznas ko ga radi... A koliko znam, kad "saradjujes" sa nekim - onda ga ne placas! Ako ga placas - onda RADI za tebe...!! A treba i da skapiras, da nije onaj koji miksuje ploce taj koji ih prodaje - artist i producent su mnogo iznad njega...
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I slazem se da vecu ulogu imaju producent, artist, ja ne govorim o komercijalnim uspesima pesme, govorim o subjektivnom dozivljaju dobrog miksa...A on ima komercijalni uspeh i po meni subjektivno najbolje ume da smiksa hiphop pesmu, to je moje subjektivno misljenje. Ali ona prica koju sam zapoceo oko prepoznavanja i lobiranja ne moze biti osporena, jer tako je. S jedne strane imam devojku koja je uradila dva velika hita, nije dobila nista, i dalje ne moze da proda svoju muziku i ako ima i mnogo boljih radova od ova dva, a s druge strane znam ljude koji su dobijali pretnje ako probaju da nekom da prodaju pesme. Sta je to nego lobi? Moras imati mnogo "placements", da budes u pravo vreme na pravom mestu, da upoznas prave ljude u pravo vreme na pravom mestu da bi dosao do vrha... Last edited by Jan; 24-11-2009 at 12:05 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |