|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Uuuuuu... Supermene, daleko zalazis, pazi da se ne izgubis vise nego sto vec jesi...
![]() Ma koristi ti Betu gde god hoces, naravno da mozes da je snimas, niko ne kaze da ne mozes... ![]() Pa... Niko ne kaze da ne mozes sa muvalicom na slona, pitanje je samo sta je krajnji rezultat... Deki, ne pevas pa tako pricas... Shure SM58 i Beta 58 je kao doope i krofna... ![]() Razlika je toliko u korist Bete da ne moze da se opise prostim jezikom... Setim se samo svih onih mucenika s pocetka milenijuma koji nisu znali da je izasla nova serija mikrofona od one poslednje za koju oni znaju iz sedamdesetih, pa me gledaju bledo dok drndaju mixer, sta li sam to sebi uradio kad je razlika tolika izmedju moje Bete i njihovih SM Shurki... ![]() "Daj mi malo namasti ovo" "Malo mi je suvo" "Daj mu jos mooda" Dodje mi ponekad da im kupim burek pa nek se maste sami... ![]() Ignorance... Last edited by kravadinka; 16-02-2009 at 01:18 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za kućno snimanje klasične gitare? | silence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-03-2008 03:08 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Koji je ovo mikrofon? | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 01-11-2007 02:50 PM |