|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
ja sam pre neku godinu dao 3000 din
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Sto se tice bilo kakvih fajlova koje izbrises sa kompa.. mogu se vratiti uz neku srecu..
1) Ako je fajl manji vece su shanse da nije nista snimano preko tog sektora na hdd-u. 2)Sto pre uradis ovo vece su sanse... Probaj naci neki od file recovery softvera na netu.. u sustini su mali i rade posao.. ja sam tako spasio dosta fajlova ![]() Probaj pa javi sta si uradio.. Pozdrav ![]() Edited: Nisam procitao celu temu.. vidim da je vec bilo govora o tome... Last edited by Reaper_NS; 22-08-2008 at 03:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Ja sam tako vratio gomilu virusa,trazeci glupi fajl....onda je bilo format C sa zadovoljstvom....bezuspesno sam 3 dana izgubio sa recovery softverima i raznim spasilackim ekipama....svom srecom pa je kucni komp,studijski nema pristup netu od kad je instaliran
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
pametno sto ti studiski nije na netu, al virusi nadju svoj put.. preko dvd-ova, usb-ova i ostalih "ova"
![]() Tako da ne znam sta je pametno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evo nasao sam ga u Gigatron-u za 3.660 din.... malo mi se cini skupo, pronjuskacu jos malo...
Pozz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|