|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Desava se to predpostavljam svima.To i jeste car naseg sado-mazo posla,da nepismene pevaljke preko noci postanu muzicki akademici....josh ako imaju pismene drugarice..............kuku. @lacky Trebao si da pozoves drugarice da pevaju bekove,ja bi to na tvom mestu uradio onda da joj zoves tatu i mamu da to lepo smiksaju. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
![]()
Sto im se vise titra to ti vise skacu po glavi,ja sam na to davno stavio tacku.Mogu da cute i pevaju il nek idu u p.materinu.Pogotovo ono sto ja radim ma tu je tek katastrofa.Skoro pitam jednu pevacicu,necu da je imenujem,koliko si platila te ZLATNE SANDALE????Kaze ona meni 350e.Ja joj kazem"Ma ok samo si za te pare mogla da nadjes postenog profesora da te nesto nauci,da ne kevljas po studiju po 10 sati jednu pesmu.Zanimljuivo naljuti se zena na mene,a ja stvarno neznam zasto
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
kontam da vam je muka svega ali od neceg mora da se zivi ... jel se desilo nekome nekada da te zvezde bukvalno izbacite iz studija ili mirno cutite ...
kao naprimer howie weinberg billy corgana kad su snimali onaj cuveni album mellon collie and the infinity sadness jer mu se nije svidela billy-eva kosulja (naravno nasao je nekakav izgovor) !!! billy mu je bukvalno trazio cudesa :] nisam bio licno prisutan ali ko da jesam ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam s klijenticom imao odlican odnos
![]()
#28 |
Member
|
![]()
a sta se desava kada dodje bend na snimanje i sve 'oce da snime sa zivim instrumentima, instrument po instrument i nesto sto planiras da zavrsis za dva sata maximum preraste u sledecu agoniju:
pocnemo da snimamo bubanj (pesma traje 1,5min!!) i snimamo ga 2 i po sata. ne racunam tu postavku mikrofona itd, samo svirku. onda preslusaju pa odluce da je dobro odsvirano (po meni nije al' ako su oni zadovoljni, ja jos vise) al' bi da menjaju ARANZMAN!! ![]() naravno, posle 3 dana zove bubnjar da opet snima bubanj za istu stvar, naravno da to udje u prethodno pogodjenu cifru!?! jebes taj pos'o, fast food je zakon!! |
![]() |
![]() |
#29 |
MAO
|
![]()
@ugly
jednostavno, odbijes takve poslove. |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pregovori sa klijentima | dvuckovic | Pricaonica | 2 | 01-11-2009 10:03 PM |
Odnos muzicar-snimatelj zvuka | blags | Razno | 29 | 03-09-2007 07:54 PM |
Koji preamp preporucujete? Odnos kvalitet-cijena? | enzomat | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 10-07-2005 11:20 AM |