Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Goran ?impraga

Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd...

Thread Tools Display Modes
Old 24-05-2008, 03:42 PM   #51
Moritz
Pro Member

Moritz's Avatar

Default Re: Odnos sa klijentima

Rad na sat je lek za sve studijske bolesti .

Sve moze, i da miksaju sami ( kad vec sam ne umes pa moraju da ti oni pokazu), i da programiraju, aranziraju...ma sve.

Samo ih onda zaboli vrat i glava od stalnog gledanja u sat i sabiranja istih .

Najbolji su oni ( npr. bubnjar ) sto hoce da mu zvuci kao Metallica a on sirot ni kantu ne ume da sutne ko svet a kamoli da svira, a o instrumentu koji poseduje necu ni da pricam.
Old 24-05-2008, 05:08 PM   #52
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by Viktor car View Post
to su manje više socijalni invalidi, idioti.
politicari su manje vise devijantni kleptomani, bibliotekari su manje vise povucene osobe sklone mazohizmu kojem pribjegavaju kod kuce sa svim mogucim izopacenim metodama, medicinske sestre su manje vise nimfomanke... itd...

bez veze, ne mozes da generalizujes pricu. mozda je sad u ovom vremenu doslo vrijeme muzicara koji su manje-vise takvi kakvi kazes da jesu ali da radis sa ljudima i da imas takvu sliku o njima to ce svakako da se odrazi i na tvoj posao i na samog tebe... nemoj voliti ali nemoj ni mrziti. a nemoj ni tako govoriti o ljudima, bez veze...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline  
Old 25-05-2008, 12:23 AM   #53
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
Vidis, dobar podatak. Jel to znaci da ti uglavnom radis po satu?
Pozzz
Dugo nisam radio na sat, jednostavno nedesavaju mi se tako cesto "pacijenti". A verovatno godinama se izvezbas da odmah nanjusis problematican posao, pa ga i eskiviras. Nekada je bolje neki posao odbit, neprihvatati sve i po svaku cenu.
LACKY is offline  
Old 25-05-2008, 03:19 AM   #54
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Dugo nisam radio na sat, jednostavno nedesavaju mi se tako cesto "pacijenti". A verovatno godinama se izvezbas da odmah nanjusis problematican posao, pa ga i eskiviras. Nekada je bolje neki posao odbit, neprihvatati sve i po svaku cenu.
Ah... Kad dodjem do stadiuma da mogu da odbijam posao, jos mnogo 'pasulja cu pojesti'. A cene visoooke, prihodi niskiiii...
psionic is offline  
Old 25-05-2008, 03:49 PM   #55
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Ah... Kad dodjem do stadiuma da mogu da odbijam posao, jos mnogo 'pasulja cu pojesti'. A cene visoooke, prihodi niskiiii...
Drz' se ti tvoje price o reverbima i kupi jos koji dzak pasulja .... potrajace to

Pozdrav
Max is offline  
Old 25-05-2008, 04:02 PM   #56
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Stelovanje Geneleca dodje tek posle.
LACKY is offline  
Old 25-05-2008, 07:07 PM   #57
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

ccc, bash vam bodem oci, zar ne ? Nisu mi mama i tata ostavili dovoljno para da opremim studio pa sam primoran ici okolo i slusati ovakve komentare kao ove vase... jbg, zivot je qcka

Sta, jer cete sad svi sa onog topika da se premestite ovde i dalje me provocirate glupostema ? Ma bre, odo ja odavde...

Last edited by psionic; 25-05-2008 at 07:15 PM.
psionic is offline  
Old 25-05-2008, 10:41 PM   #58
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Nepremestam se ja nigde, ti si se premestio. A to sto pasulj kuvas sa reverbom, to je stvar ukusa, licno vise volim rebarca.
LACKY is offline  
Old 25-05-2008, 11:24 PM   #59
Max
Pro Member

Quote:
ccc, bash vam bodem oci, zar ne ? Nisu mi mama i tata ostavili dovoljno para da opremim studio pa sam primoran ici okolo i slusati ovakve komentare kao ove vase... jbg, zivot je qcka

Sta, jer cete sad svi sa onog topika da se premestite ovde i dalje me provocirate glupostema ? Ma bre, odo ja odavde...

Htedoh da te pitam ( ali ozbiljno ) na drugoj temi si rekao da si radio Indy .... mozes li nesto vise detalja , koji album , ko je radio .... i koji Pink .... stari ili novi ?????

Pozdrav
Max is offline  
Old 26-05-2008, 01:34 AM   #60
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Quote:

ovo zadnja ti valja! ziv bio :P
Arthur is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules