|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
ja mislim da je znanje elektronike u AUDIU bar osnovno esencijalno da tonac zna sto radi jer sjest za Veliki desk a ne razumjet sto kako radi je PAKAo a znanje elektronike je svakako prednost jer se mnoge stvari lakse sprovedu iz ideje u dijelo!!!!! drugo koliko treba da se mixer iz prosjecno loseg brda tehnike iz 70tih ili 80tih dovede u TOP stanje je .............. PUNO!!!!! vremenski ovisno, a to ovisi o par komponenti 1. količina dijelova koje treba promjenit, 2. detektirati sve potrebne servise i uraditi ih kako spada 3. Hladni lemovi 4. pronalazenje dijelova ( jer kod nas nema bas sve za kupit) 5. i svakako ljudski faktor .... Koliko to kosta opet ovisno o par stvari 1. koliko su dijelovi skupi 2. koliko sati ce to majstor radit 3. dali sto treba i kako se moze poboljsat 4. koliko ste spremni na to potrosit i onda kad se crta podvuce .... npr: ako se kupi pult za 5000 EURA i ulozi jos toliko isplativo je samo ako se sredjeni takav isti ne moze naci ispod 15 000.... jer kad si to sam uradis ili nekoga ko zna onda je to jedno a kad neko garantira da e sve sredjeno ...nekako sam skeptik jer malo ljudi ostavi par stotina sati rada da bi nesto samo tako prodalo eto ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |