Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Analogni mixer (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22213)

eka-nika 28-03-2008 07:01 AM

Analogni mixer

Mozda mnoge od Vas zanima kao mene na primer neki analogni mixer sa recimo 32 kanala.Dosad sam imao TASCAM M-3500 i MACKIE 32\8\2.E, sad je doso red da se ponovo kupi srce studija, pa bih Vas molio za komentar, sta je to sto bi moglo da se kupi da bude malo bolje od onog sto sam imao , ali svakako ne neki SSL ili slicno sto je bar ja mislim za nase uslove i mozda preskupo.:banghead:
Ako ima neko nesto za prodaju...:rotfl:

alavuk 28-03-2008 08:31 AM

Re: Analogni mixer

soundcraft zed pa na bolje npr.

eka-nika 28-03-2008 10:29 AM

mislio sam nesto sto bi dobro radilo sa MOTU 24 I\O i da ima meterbridge jar sam tako navikao mozda neki ALLEN&HEATH GL serija

Bitch 28-03-2008 10:43 AM

Quote:

Originally Posted by eka-nika (Post 197218)
mislio sam nesto sto bi dobro radilo sa MOTU 24 I\O i da ima meterbridge jar sam tako navikao mozda neki ALLEN&HEATH GL serija

za te pare tesko analogno, jedino da opet ostanes u rangu Mackie 32 8.

...skupi jos malo para, pa uzmi Sony DMX-R100. Mozes da je i cujes relativno blizu tebe (kod Tavitjana u Skopju). E to je vrh zvuk za mnogo vece pare nego sto das za njega.

pozdrav

p.s. ako bas hoces analogiju, hmm... cak i neki Midas Venice.... ima super preampe, iako je "live" oriented mixer.

pozz :)

eka-nika 28-03-2008 11:00 AM

Ma sony je ok:D ali ako snimas recimo vise ''zivih'' instrumenata kao,akustare, tambure pa i bubanj akusticni nekako analogni mixer daje topliji ton prilikom usnimavanja .Meni je zato bio dobar Tascam M-3500 ali nekako nije davao ''svetlu'' sliku , ako razumes sta hocu da kazem.E tu je Mackie bio puno definiraniji i jasniji.E sad ja sam u potrazi za nekom analogijom koja bi recimo imala preamp Tascam-a i jasnocu Macki-ja.Samo jednom sam bio u prilici cuti Allen&heath ali je bilo davno i stvarno neznam sta da radim ili opet da uzmem neki Mackie

opustenzy 28-03-2008 12:04 PM

Audient asp, DNR i naravno SSL

perun 28-03-2008 12:06 PM

Quote:

Originally Posted by opustenzy (Post 197239)
Audient asp, DNR i naravno SSL

Mislim da i baba zna da to valja (sem ovog smeca u sredini), ali cini mi se da covek ne puca toliko visoko!!!???

opustenzy 28-03-2008 12:06 PM

Do koliko para hoces mixer?

opustenzy 28-03-2008 12:08 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 197240)
Mislim da i baba zna da to valja (sem ovog smeca u sredini), ali cini mi se da covek ne puca toliko visoko!!!???

Pa taj dnr moze dosta povoljno da se nadje sa mnogo kanala. to je jedina prednost.

perun 28-03-2008 12:16 PM

Quote:

Originally Posted by opustenzy (Post 197242)
Pa taj dnr moze dosta povoljno da se nadje sa mnogo kanala. to je jedina prednost.

Jebes ti te kanale.:cry:

All times are GMT +1. The time now is 10:38 AM.