|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
SuperModerator
|
![]()
@ Max
pa preampi zvuce analogno ![]() ![]() @ eka nika ne moze se porediti 01V. Ajde 01V96kHz je jos i OK, za te pare super mixer! mada po meni vise za live, i mid studio, nije bas za high end (kao ni Dm1000, 2000). Naravno da ce ti od svega toga najbolje raditi Tascam. @ master29 ne znam sta da ti kazem, svako ima svoj ukus. Ja sam recimo na istom tom AllenHeath radio sa prekidima nekih sedam godina, i tada mi je bio do jaja jer nisam cuo druge sprave. Evo danas mogu da kazem da je OK korektan mikser, ali nista sad WOW. Summing mu je ok, mada ga treba umereno gaziti, preko nule bas i nije sjajan iako ti kaze da imas +9 ili +12 db headrooma, ne secam se sad. EQ nista posebno (ne kazem da je los!). ali smrlja signal (stavi sve na nulu i uradi EQ IN, EQ OUT) pa slusaj razliku u dinamici. @ eka nika da li ti treba analogni mikser zbog nacina rada, ergonomike, ili zbog "zvuka" (jer kazes da si bio nezadovoljan sa 01V). Sondza je ipak waaay ahead od Yamahica ![]() pozzz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
|
![]() Quote:
Za te pare je vrh vrhova,veruj mi.pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Ne znam drugovi stvarno posle svih ovih komentara izlazi da ipak ovo sto sam imao i radio u tom cenovnom rangu je i dalje IN.Mislim na Tascam i Mackie.Od yamaha-e definitivno bezim, a mikser volim vise nego MIS jer sam tako navikao da mi sve bude pod rukama.Ipak , ako ko prodaje Tascam ili Mackie ponude na PM.
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ..... negooo , moze li on da se namesti da bude kao kontroler ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih do 5000e najpre uzeo neki ATB, mozes cak i 24orku da ubodes za tu lovu (nov sto). Ja sa preampom iz te serije (trident s20) imam veoma lepa iskustva i ne bih se bunio da imam bar 16 takvih
![]()
![]() |
#36 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Za malo vece moze i 32ka ![]() ![]() http://www.mercenary.com/toaudeatbmi.html http://www.mercenary.com/toaudeatbbch1.html "Over the years, the Trident Series 80 console has heard its praises time and time again for its excellent quality, pristine accuracy, and most of all, its premium vintage equalizer. This powerful combination produced an enormous amount of hit records and is still revered as one of the best analog recording consoles made to date. With so much history behind the Trident name, Toft Audio Designs is proud to announce that the Series 80 boards have been redesigned by the original designer himself, Malcolm Toft. The end result is none other than the new Toft ATB Series Consoles." Last edited by Inovative_kg; 29-03-2008 at 01:36 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
A sta mislite o SOUNDTRACS neki SOLITERE ili TOPAZ 8
![]() |
#38 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja bi isto ATB za tu lovu. sigurno klasa iznad AH, a dve iznad mackie. barem po sudu ljudi koji su upravo presli sa tih mixera na ATB, a ima ih stvarno dosta. to je sad popularni pgrade. makar volio bih cuti i Oram Trident 8T.
drugi izbor za malo manje: venice midas 320. na njemu sam radio, vrlo precizan EQ, koji se osjeti odma cim ga mrndes prdnes. zdrav sound. preampi mi se vise svidjaju nego na GL2200. ako to ista znaci.. da Venice ima (jbmu) 8 buseva i neku inline varijantu al za petaka ![]() pretpostavljam da je ATB i 8T masniji i koloriraniji zvuk, a AH i MIDAS cisci. ali samo pretpostavljam.. ![]() moram cekat drugu godinu da rjesavam mikserče.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |