|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kada sam nas stari D&R 4000mkII (prolaz kroz njegov CR ili kanal) poredio sa direktnom linija od izvora zvuka do snagasa, zvucao je kao da je nesto pokvareno, a nije bilo, naravno! No dobro... kol'ko para tol'ko muzike! Zar ne? Usput, preamp nije bio losh na D&Ru. Prilicno neutralan, sto licno i ne volim, al je bio ok. EQ je bio kita. Ajmo jos jednom... Jel' ima kupaca za jedan od najboljih stolova... HARRISON!!!??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja nesto ne znam da postoje bolje produkcije u Srbiji od onih koje je radio studio Oliver na D&R mislim da je bila 4000, pa i sa svim SSL i Neve-ovima koji postoje u Bg, ali vazno mi je svako misljenje, mada na Gearslutzu misle i drugacije, nigde nisam procitao da je los, naprotiv.
Nego Srce rekose da je mozda previsoka cena, jel to cena u Srbiji na kucu ili? I zaista mi je vazno da li za njega ima delova, ako se tesko popravlja zbog delova, onda koji ce mi moj krsina, krsina kolko hoces za male pare po svetu. Last edited by Braca; 03-04-2008 at 09:57 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
pa ovako za 3500 eura taj pola orion pola radna ploca
![]() ![]() ![]() jer cijeli nije!!! TO SE ISPLATI ...ali da je klasa pulta koji je VRH to sigurno nije...kao sto rekoh ima odlican Line in i EQ mu je OK...ostalo bas i nije ali za te pare ![]() inace radio moj kojega uporedni test oriona i nekog soundcrafta prije 2 godine...mislim da je bio 2400 .....orion se moze sakrit u odnosu na 2400!!! eto BRUTALNA REALNOST je da je na kraju kupio 2400 a ne oriona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
SVE JE NABAVLJIVO I DA SE SERVISIRAT od apija, neva, ssla, mci, harrisona.............SVE pitanje samo ko ce to odradit i po kojoj cijeni!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Hm, moram da te podsetim Rogina da si mi bas ti govorio kako je Orion visa klasa u odnosu na 2400, koji sam zarko zeleo i imao dobru priliku da kupim. Ja se ipak odlucujem za MCI, ali samo pod uslovom ako potpises ugovor sa mnom o odrzavanju i nabavci delova, i naravno moras da se uklopis u moje platezne mogucnosti hehehehehhe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MCI Master
|
![]()
da orion je moderniji i flexibilniji pult ali nikad nisam rekao da je bolji
naime sjecas se po rangu pultova sto sam rekao za 2400.... da orion je visa klasa...ali ne znaci da je bolji...tj...2400 je bio 100000 dem kad je bio novi znaci nije bas bio niza klasa ![]() a sto se tice odrzavanjna nije problem samo to ces skupo placat ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Kakvo je to poredjenje!? Poredis muziku 80tih i ovo sada!? Ako nije skup, izvali 8000 za njega, cemu onda ovolika dzeva!? Ne razumem te. Kupujes mikser vec godinu dana... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Ajd polako, Srce je lepo zatrazio da se ljudi izjasne o tom mikseru, valjda je legitimno da raspravljamo o tome, pa zato i sluzi forum, da se sazna nesto. Ja postujem tudje stavove narocito ako su relevantni. Ne radi se ovde o kupovini nego da se sazna nesto korisno. Ja najvise volim MCI ali me Roginator stalno ubedjuje u suprotno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() hehehehe ja te nagovaram na MCI a ne odgovoaram, ali nemres bez para po dobar mixer ![]() koliko se ja sjecam ti si pikirao na jedno 10 MCI ja u zadnjih godinu dana ali nejde to samo tako ...ja najbolje znam..jebem se s time vec godinama, a slicno je i perun prosao ( ako se ne varam) ..nije samo tako bez puno para kupit vrh pult, dovesti ga iz daljine, osposobiti, pa raditi..jebeno je to najljepse je onima koji dojdu i sjednu za tudji stol i mixaju...jebiga ( neznaju sto je slatka muka) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Koja je najpoznatija buvlja pijaca, sem Borine Buvlje Pijace?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |