|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Mozda mnoge od Vas zanima kao mene na primer neki analogni mixer sa recimo 32 kanala.Dosad sam imao TASCAM M-3500 i MACKIE 32\8\2.E, sad je doso red da se ponovo kupi srce studija, pa bih Vas molio za komentar, sta je to sto bi moglo da se kupi da bude malo bolje od onog sto sam imao , ali svakako ne neki SSL ili slicno sto je bar ja mislim za nase uslove i mozda preskupo.
![]() Ako ima neko nesto za prodaju... ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
soundcraft zed pa na bolje npr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
mislio sam nesto sto bi dobro radilo sa MOTU 24 I\O i da ima meterbridge jar sam tako navikao mozda neki ALLEN&HEATH GL serija
![]() |
#4 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...skupi jos malo para, pa uzmi Sony DMX-R100. Mozes da je i cujes relativno blizu tebe (kod Tavitjana u Skopju). E to je vrh zvuk za mnogo vece pare nego sto das za njega. pozdrav p.s. ako bas hoces analogiju, hmm... cak i neki Midas Venice.... ima super preampe, iako je "live" oriented mixer. pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ma sony je ok
![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Audient asp, DNR i naravno SSL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da i baba zna da to valja (sem ovog smeca u sredini), ali cini mi se da covek ne puca toliko visoko!!!???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Do koliko para hoces mixer?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |