|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() mada kapiram da uz ssl-a dobijas i malog crnca koji je smesten u nogarima za sto, koji zna sve radnje pa cak i miks, ono kao, ako ne znas kako da smiksas nesto, pozoves crnca da ti namesti difolt preset na stolu i da ti uradi pripremu za mastering ![]() bez uvrede, ja volim crnce ne vredjam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Vidim da i Miha nije naivan (RME FF 800) a kao tvrdi da oprema nije vazna...
Pa taj koji si naveo je po svim forumima jedan od 4-5 najboljih, ako ne racunamo ezoteriju tipa Weiss ili Prism (Orpheus) Odavno je poznato da Digidesign, narocito ono sa po dve nule u imenu nije nista narocito, nego za siroke narodne mase, 192 i/o je nesto drugo, ali opet daleko od "ezoterije", tako da ko odabere FF800 nema sanse da se zezne, izuzev ako ce da se ispruzi za preko 5000 evrica...
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
pa dobro,uglavnom se svi slazu da oprema nije presudan faktor,ali svakako da moze da olaksa posao.ja sam prvo radio na integrisanim zvucnim kartama,kasnije sam uzeo soundblaster live 24-bit,i na njoj radio jedno 2 godine,a onda m-audio audiophile 24/96,i sad mislim da sam spreman za nesto jace,zato se razmisljam izmedju ove dve karte,iz tog razloga sam otvorio ovaj thread
![]() sto je najvaznije,uvek sam osecao promene na bolje,tako da ce mi i ovog puta biti dovoljno samo da cujem kvalitetnije usnimavanje,kao i da ce mi omoguciti da lakse i brze radim sa nuendo-m,cubase-om i eventualno pro tools-om! Last edited by Eyes; 08-11-2007 at 06:37 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
poz.
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Lep ti je potpis, 'teo sam da ti dam komplimednt i ranije, al' mu sad' dodje zgodno, povodom AVIDovog skorasnjeg clana, poznatog po umerenim cenama i skromnosti...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digi003 Firmware update | Cadaverous | Computer Hardware | 5 | 25-06-2008 12:42 AM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |
Digidesign Digi003 | bumbar | DSP forum | 15 | 01-10-2004 10:28 AM |