|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
a to ste ti i ogi radili? svaka čast. upoznao sam klince, pozajmio im mandolinu za neku pesmu. skroz dobri momci.. i imaju mnogo potencijala, samo im treba "hita". i mislim da su čak imali bolje pesme za spot (od onoga što su mi slali tada na mail), lepo je ovo sve ali nije konkretno, i nije za šire narodne mase. Mada iskreno, nije ni za uže.. Nema čak ni toliko svirke (a znam da umeju) koja bi ih dovela do statusa "musicians musician". Pa baš imam problem da shvatim za koga je ova pesma, ali neosporan je kvalitet.
Što se Hristine tiče, koliko znam peva ona i na srpskom. Samo, stvarno je vokal previše suv.. A veruj mi, ja sam taj koji obožava što suvlje mikseve ![]() ![]() Ali sve ostalo, odličan mix, odličan ranžman, skidam kapu. ![]() Samo im fali pesma, tj THE pesma. ![]() ![]() Edit: ova mi je zapala za uho od svih što su mi slali: https://www.youtube.com/watch?v=_Z658kseCi0 |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|