|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#20 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
@DaBear
Elem i dalje mi se cini da masis poentu. Ako pricamo o muzici i dostignucima iste, onda to dal je neko homoseksualac ili narkoman, ruzan ili ima zulj na nozi nema nikakve veze sa temom. I moze se samo negativno doziveti (kako ja i jesam doziveo). A mozes li uopste doziveti kolko je to na mene uticalo kad sam prvi put u zivotu prozvao nekoga preko interneta, a na istom sam od dialup-a na 14.400, a na rumskom nisam postovao godinama. Doziveo sam tvoj post kao da si izudarao babu na pesackom prelazu zato sto sporo prelazi isti a ti zuris u kolima. Sad sto se tice muzike, niko od nas ne slusa isto sto je i slusao pre 10-15 godina. Evolucija je prirodna, a kvalitet i inovacija necega, pa i muzike, uvek utice na kvantitet korisnika. Ali omalovazavati ljude koji su bili vizionari svog vremena, koji su gradili svoje svetove i menjali nase, je evolucijski pogresno i nedopustivo. Takvim pristupom se sve svodi na materijalno a to je jako jako povrsno poimanje sveta oko sebe i vodi u samodestrukciju. I ljutio se ti ili ne iz tvojih postova se primecuje da si prilicno zagrizao u istu, i takvim recima gazis i svoj zivot i rad. Sta, kako, zasto, to je tvoje licno ali razmisli malo o ovome sto pisem i sledeci put molim te ne tuci babu na pesackom prelazu, razmisli o tome sto ces napisati i ko ce to sve citati i dal je u redu da se tako istresas i dal se stvarno bolje osecas zbog toga???? Bez trunke zle namere, pozdrav! |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|